Blogolj!

Gyurcsány Ferenc olyan, mint Messi?

Kecskés István

Sajnos egyáltalán nem, még csak nem is hasonlít. Sőt a szöges ellentéte az argentin futballistának  – minden tekintetben. 

Fotó: hvg.hu

Messi sem hagyja abba azért, mert van néhány tehetséges huszonéves a pályán.

Mondta Gyurcsány Ferenc egy fórumon, amikor arról érdeklődtek nála, hogy nem akarja-e átadni a helyét a fiatalabb generációnak. Szóval a világ legjobbjához hasonlította magát, a mi bukott miniszterelnökünk. 

Nézzük. Próbáljunk keresni valami hasonlóságot. 

Eleve ugye Gyurcsány Ferenc magas. Nincs szakálla. Nem bizonyították még rá, hogy adót csalt volna (ami késik, az talán valóban nem múlik). A DK elnökének a fórumán nagyjából hetvenen voltak a hvg.hu beszámolója szerint, a futballistáról akkor is többen beszélnek adott pillanatban, ha a közelben sincs. Gyurcsány Ferenc még sosem volt La Liga meccsen, igaz Messi meg nem nagyon jár NB I-re, persze a politikus sem. Gyurcsány Ferenc egy sport antitalentum, maximum fut. Gyurcsány Ferenc hazudott, Messi… ő mondjuk csalt. 

Messi bármit csinál arra oda kell figyelni, Gyurcsányra egyre kevésbé. A focistát a teljesítményéért csodálja mindenki, a DK-s mögött nem sok olyan eredmény áll, amiért rajongani lehetne érte. Messinek mindent megbocsátanak az emberek. Gyurcsánynak úgy tűnik nem…

És a játékos még egy valamiben sokkal jobb. Nincs közel. Hanem messzi van. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43415/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?