Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Orbán Viktor nagyon kiakadt az országgyűlésen

Kecskés István

Hadházy Ákos, az LMP egyik képviselője szórakoztató figurája a parlamentnek. Most azonban túlment minden határon. 

Fotó: MTI

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) korábban lélegeztetőgépek beszerzésére írt ki pályázatot. Hadházy szerint a négy ajánlatból három nagyjából 1,7 milliárd forintról szólt, a General Electric pályázata viszont mintegy 800 millióval olcsóbb lett volna. Az LMP-s szerint ezután az ÁEEK egy orvosilag nem indokolt apróságot írt be a kritériumok közé, amivel kizárták a General Electricet.

Orbán Viktor elmondta, hogy a kormány szerint olyan gépeket kell beszerezni, amelyek a legjobbak a betegeknek és a kórházaknak. Ezt követően pedig helyretette a zöldségeket beszélő képviselőt, mert szerinte lehetetlen, hogy egy magyar parlamenti képviselő nyíltan lobbizik egy külföldi cég mellett és megpróbál befolyásolni egy folyamatban lévő közbeszerzési ügyet. "Mennyi pénzt kapott ön ezért?" – kérdezte a honatyát, majd jelezte, hogy a történtek példa nélküliek az országgyűlésben, így vizsgálatot kezdeményez Hadházy ellen. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43398/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?