Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Kereszténysége miatt gúnyolnak egy képviselőt a liberálisok


Itt már semmi sem szent? De tényleg! A liberálisok azért röhögnek, gúnyolódnak egy országgyűlési-képviselőn, mert felvállalta a kereszténységét. 

Fotó: aradszkiandras.hu

Aradszki András felszólalt ma a parlamentben. Ő egy kereszténydemokrata képviselő, aki nemcsak a párthovatratozása miatt keresztény, hanem úgy tűnik általában is az. Ebben a minőségében – hívő és honatya – a következőket mondta többek közt az országgyűlésben: 

Szombaton választókerületem központja, Érd körül szervezett rózsafüzér-zarándoklaton vettem részt, ahol – miként a lengyel testvéreink is – hazánkért, a keresztény Európa (ma hiányzó) szabadságáért és a terrorizmus eltűnéséért imádkoztunk a Szűzanyához. Mert – és ezt vallja Szent János Pál és Benedek pápákon kívül számos ördögűző – a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására.

Ezt Soros György is meg fogja tapasztalni.

Több se kellett az indexnek és a 444-nek, azonnal nekiugrottak a képviselőnek. Előbbi azt írta, hogy nem kell ide kerítés, elég ha vesz a kormány mindenkinek rózsafüzért, az is megvéd minket a migránsoktól. Az irónia és a szarkazmus jó dolog, de van amikor nincs helye. Amikor emberek hitéről van szó, akkor nagyon nincs. Abba meg már bele sem gondol az ember, hogy mi van akkor, ha más vallások jelképével kezdene el szórakozni – nem tenné, hiszen rendes hívő ilyet nem szokott. 

Az már csak apórbetűs rész, hogy akik viszont szórakoznak a fózsafüzérrel, röhögnek azon, hogy valaki hisz az Istenben, általában azt harsogják, hogy hazánkban nincs demokrácia és szólásszabadság. Ha nem lenne, akkor most kussolnának egy sarokban… De nem, hanem gúnyolódhatnak mások hitén. Rajtuk már az Isten sem segít?

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43381/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Éva válasza: Péter bejegyzésére 2017-10-15 18:14:35
Miért használ trágár szavakat? Olyan hatalmas a magyar szókincs, Önhöz jobban illene a választékosság, hiszem. Legyen jókedvű!.
Válaszolok
Éva 2017-10-15 18:10:04
Nem a hit, hanem a tisztelet, a becsületesség, az általános műveltség hiánya nyilvánult itt meg a gúnyolódásban. Ez nagyon szomorú, és ők a tahók, kívánnának egy országot, egy népet kormányozni. Ők az izmusokban hívő maradi degeneráltak.
Válaszolok
Danica válasza: Gyöngyi bejegyzésére 2017-10-12 17:35:53
Drága Gyöngyi! A kérdés mindig csak az: kik is azok, akik boldogok, ha: "szidalmaznak, csúfolnak, gyaláznak, megszégyenítenek és háborgatnak.... stb. stb... mindenféle gonosz hazugságot mondanak ellenetek..." Talán ezen érdemes elgondolkoznod." Mert ez az igazi kérdés! Ez az amin a kettéosztott Magyarország lakosságának a két különböző része másként gondolkozik. És mint Reményik írta: "A mi dolgunk nem igazságot tenni, a mi dolgunk csupán igazabbá lenni."Ezt is szeretném a figyelmedbe, Andris figyelmébe és sokunk figyelmébe ajánlani. Szeretettel: D
Válaszolok
Gyöngyi 2017-10-10 21:24:35
" „Boldogok vagytok, ha szidalmaznak, csúfolnak, gúnyolnak, gyaláznak, megszégyenítnek és háborgatnak, üldöznek, sőt: akik közé beépülnek, törvény előtt vád alá helyeznek titeket és mindenféle gonosz hazugságot mondanak ellenetek én érettem, és hazudozva minden rosszat rátok fognak énmiattam" (Mát. 5,11)
Válaszolok
Péter 2017-10-10 16:48:13
A hitemről van szó, hiszem, hogy ez az írás egy kurva nagy szar.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?