Blogolj!

Viszkis: 50


Ötven éves lett a Viszkis rabló. Annyi baj legyen. A közösségi médiában terjed egy kép az ünneplésről, illetve a tortáról. 

"Bármit csinálsz, azt csináld jól!" – áll a felirat a torta sarkán. Felette egy OTP logó, egy pisztoly és egy UTE címer – a lila-fehérek jégkorong csapatában védett Ambrus Attila. A torta másik oldalán egy rendőrautó és egy bilincs. 

Egyrészt nem annyira csinálta jól a "bármit" Ambrus Attila, mert ugye többször is letartóztatták. Másrészt felejtsük már el, hogy ő egy modern, magyar Robin Hood. Egy fenét… Ő egy rabló, aki saját boldogulásának érdekében rabolt. 

Kicsit érthetetlen is az a népszerűség, az a bűnözőt körüllengő romantika, ami tapasztalható vele kapcsolatban. Vajon, hogy gondolnak rá vissza azok az OTP-s alkalmazottak, akiket fegyverrel fenyegetett? Nagyjából sejthetjük: nem sütöttek volna neki tortát. 

Hogy a sütemény ízletes volt-e, vagy ízléses, azt mindenki döntse el maga. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43311/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-08 16:16:40
Bűnözők a porondon, remek. Letöltötte büntetését, de mi van azokkal akik a nép ellen követtek el súlyos , helyrehozhatatlan bűnöket, vígan vannak, intrikálnak, hazát árulnak. Ők mikor lesznek felelősségre vonva? Érinthetetlenek?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?