Blogolj!

Nemtelen britek


Készülnek a britek a 2021-es népszámlálásra. Olyan nagy feladatot kaptak, hogy van aki már azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány. 

És ez nem vicc. A Nemzeti Statisztikai Hivatal (ONS) ajánlást fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy négy esztendő múlva ne kérdezzék meg a számlálás alatt álló brit embertől, hogy melyik nemhez tartozik. 

No, nem azért mert nem érdekli a statisztikust, hogy hány férfi és nő él a szigeten, hanem azért, mert a "transgenderek" (mik???) irrelevánsnak, elfogadhatatlannak és tolakodónak tekintették ezt a kérdést. 

Van baj…

Szerencsétlen irodisták az ONS-nél elkezdtek különböző megoldási javaslatokat gyártani a kérdés békés megoldására. Eszükbe jutott, hogy a férfi és a nő mellé esetleg odaírják, hogy hibrid. 

Az. Hibrid. Ettől nemhogy a Jóisten, de még maga Darwin is dobna egy hátast. 

Aztán egy másik ötlet szerint esetleg az kerülne a kérdőívre, hogy "más". 

Mi más? 

Mármint mi más kerülne oda? 

Amúgy meg a transgenderek azt szeretnék, hogy egyáltalán ne firtassák senkinek sem a nemét. Mert ugye van, aki nem tudja eldönteni, nem tud egyértelmű választ adni. 

Segítek, mert nem olyan bonyolut ez az esetek 99 százalékában: lenézel a hasad alá, ha lifeg fiú vagy, ha nem, akkor lány. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43320/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-08 16:44:55
Mi történt a ködös Albionban, már nem büszkék másságukra a mások? Talán szégyenkeznek? Nahát, akkor mi a csodának vonulgatnak, büszkén mutogatva szivárványos degeneráltságukat.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?