Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Vona már a szociknak udvarol


Várható volt, hogy a Jobbik és Vona Gábor megpróbálja megtalálni a baloldali szavazókat. Persze azért azt hihettük, hogy ennél diszkrétebb lesz. 

Vona terjedelmes Facebook üzenetben szólította meg a baloldali szavazókat, vagyis egyből megpróbált odaülni Botka László meleg helyére. Gyakorlatilag azonnal, hiszen a szegedi szocialista csak hétfőn lépett le a színről, de pénteken Vona Gábor már fátyoltáncot kezdett járni a vereségre készülő balliberálisok előtt. 

Vona talán életében nem írta le, vagy mondta ki azt a mondatot, amivel kezdi: "Tisztelt baloldali Honfitársam!" A balosokkal kapcsolatban a Jobbik elnökének a száját csak az a fordulat hagyta el, hogy mocskos kommunisták. Ebből lettek tiszteltek és honfitársak. 

Ez a közös cél (a kormányváltás) össze kell, hogy kössön bennünket, függetlenül attól, hogy egyébként milyen világnézettel rendelkezünk és milyen kulturális értékrendben hiszünk. (…) A néppárti Jobbik 2018-ban ezt a kormányváltó szövetséget fogja megteremteni.

Értjük ugye? 

Vona Gábor összefoltozza a baloldalt a Jobbikkal – mit is kellene csinálni az öreg kommunistákkal? –, de még a liberálisokkal is – most akkor kerüljenek börtönbe a melegek, vagy ne? Ez az igazi szivárványkoalíció terve. De ez még semmi, mert amit ezt követően ír a Jobbik elnöke, az nem más, mint önmagának, a pártjának és a szavazóinak a szemenköpése. 

A baloldal a történelem során rendre a társadalmi igazságosságért való küzdelmet tűzte a zászlajára. 

Valaki megkereshetné a pártelnök elgurult gyógyszerét! A baloldal, a magyar történelem során nem hozott mást mint elnyomást, diktatúrát is IMF hiteleket. 

És mit vitt? Például Vona Gábor jobbikos gerincét. Messzire. 

UPDATE: A násztánc újabb lépései! Lendvai Ildikó, mint Vona Gábor baloldali honfitársa, válaszolt a Jobbik elnökének. 

Címkék: Jobbik, MSZP, vona gábor
2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43266/pics/lead_800x600.jpg
Jobbik,MSZP,vona gábor
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-08 16:33:13
2006-2008-ig volt pozitív szerepe a Jobbik-nak, ez mára szertefoszlott, már nem a nemzeti ügyek fontosak Vonának. Kapaszkodik a hatalomért, holott mára elbukott, ezt képtelen belátni. A mai ellenzéki zűrzavarban csak a Fidesz pártszövetség stabil, ha tetszik valakinek, ha nem. Nincs jobb, be kell látni.
Válaszolok
roza 2017-10-07 11:31:40
Vona először is használd a szép szülői nevedet ,de így is utálunk nem felejtünk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?