Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Csintalan Sándor pártok felett álló közkincs


A címben idézett mondatot a szocialisták mondták a köpönyegforgatás világbajnokáról. Nagyon jó a szocialista buli, abba ne hagyják!

Csintalan Sándor olyan pártok felett álló közkincs, akit egy párt sem sajátíthat ki saját maga számára. Mi sem tesszük.

Az embernek ettől a két mondattól jobban kell nevetnie, mint hétfőn, amikor Botka László remegő hangon adta vissza a miniszterelnök-jelöltségét a szocialisták kezébe. 

Csintalan Sándor, a közkincs. 

A HírTV-ben látható köpönyegforgatóra nem is ez a jó meghatározás: maradjunk inkább a nemzeti vagyonnál, akár lehetne a Seuso-kincsek legújabb darabja és csak azon csodálkozom, hogy annak idején amikor a hitelt adta a világbank, akkor nem tett rá jelzálogot. 

A közkincs – nevezzük mostantól így –, összehozná egy táborba a DK-t, az MSZP-t, az LMP-t és még a Jobbikot is. Könyörgöm adják meg neki a lehetőséget! Ültesse egy oldalra Gyurcsány Ferencet, Szél Bernadettet (pláne!) és Vona Gábort. Forogjanak a köpönyegek úgy, ahogy csak a  közkincs tudja pörgetni. Kétségtelen amúgy ennek a ruhadarabnak a forgatásában Csintalan nagyon erős. Már az egri főiskolán is KISZ-titkár volt, majd 1977-ben családi indíttatásra belépett az MSZMP-be. Aztán a KISZ KB tagja volt, majd párttitkár is lett a XIII. kerületben – vagyis kimondhatjuk, hogy az Isten is MSZP listavezetőnek teremtette. Aztán, amikor ránk szakadt a fene nagy demokrácia, akkor kezdődött a politikai ámokfutása, úgy tűnt kicsit megzavarta a többpártrendszer. Vagy nagyon örült neki, mert sok szervezetbe belépett. Előbb a szociáldemokratákhoz forgott a köpönyeg, majd irány az MSZP, aztán meg a Fidesz.

Az Isten is MSZP-s vezetőnek teremtette. Végre egy közkincs állna a párt élén. Adják meg neki a lehetőséget!

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43239/pics/lead_800x600.jpg
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
venyige 2017-10-20 19:37:34
nagyon jó :))))))
Válaszolok
Éva 2017-10-08 16:37:25
Az ideológia csűrhető-csavarható, embere válogatja, váltogatja. Pénz beszél, a kutya ....
Válaszolok
roza 2017-10-07 11:32:55
A szívárványon nincs annyi szin amiben ez a hájas ne vett volna fel ,lepereg róla minden.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?