Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

A „demokrata” Google és a függetlenség


Még hogy nem szólnak bele választásokba a infokommunikációs multik! Az FB önkényesen töröl olyan tartalmakat, amelyeknél nem érti – vagy nem akarja érteni – a humort, az iróniát, pusztán a cím miatt letilt embert, médiumot el nem árult időtartamra. (A Blogstar is kapott nyáron egy zsenge 30 napos cenzúrát egy cím miatt, de a tartalmat már nem olvasta el az amerikai Sztálin magyar helytartója).

Most meg a Google pofázik bele szegény katalánok életébe. Nemes egyszerűséggel teljesítette a gazdasági bukta (a spanyol GDP 19 százaléka Katalóniából származik) miatt magát összecsináló hispán kormány kérését: törölte azt az applikációt, amely a szavazóhelyiségeket mutatta meg Carlosnak, Juannak, vagy Carmennek a mobiltelefonján, hogy tudják, hol voksolhatnak a függetlenség mellett vagy éppen ellen.

Majd a Google eldönti, hogy tájékozódhatnak-e.

És még ők nem pofáznak bele az önrendelkezésbe, meg ők aztán a liberalizmus, humanitáriusság, minden ember egyenlő meg egyéb – ez esetben ténylegesen – faszság képviselői.

Egy nagy rakás hányadék mindkettő. FB és Google.

Jövőre nálunk is választások lesznek.

És majd a Google meg az FB eldönti, hogy mit tart büntetendőnek meg törlendőnek. Arc- és név nélküli aggregátorok befolyásolhatják az arccal és névvel voksolók életét.

Fasza egy világ, nem?

És mondjuk az sem ártana, ha ezen azok is elgondolkodnának, akik éppenséggel választásokat szeretnének nyerni Magyarországon 2018-ban. Hogy aztán ne lepődjenek meg, mint 2002-ben, meg ne legyen Erzsébet híd foglalás és egyéb nyalánkságok. Pedig most már minisztérium is van rá.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/43058/pics/lead_800x600.jpg
google,katalán,népszavazás,Spanyolország
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?