Blogolj!

Deformerek pusztítanák Európát

Pintér M. Lajos

Angela Merkel és Ferenc pápa, a két hivatásos migránssimogató nem úszta meg egy-egy verbális tockos nélkül az elmúlt hétvégét. Meg is érdemelték, szó se róla, hiszen sokat tesznek azért, hogy gyermekeink, unokáink ne olyan nyugodt, erős, múltjára és történelmére büszke Európában éljenek, mint amilyenben szerencsés nemzedékek felnőhettek a II. világháború szörnyűségei után.

Mutti Merkel és pártja ugyan megnyerte a vasárnapi választást, de ez a győzelem kudarccal ér fel, olyan sokat veszítettek támogatottságukból. A visszaesésben komoly szerepet játszottak a migrációra adott pocsék válaszok. A választók alaposan odavertek a CDU/CSU-nak a határok 2015-ös megnyitása, a bevándorlók tárt karokkal fogadása, a németországi biztonsági helyzet romlása miatt. A harmadik erővé vált, bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak (AfD) máris vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte a kancellár menekültpolitikája miatt. Alice Weidel, az AfD kampányát vezető egyik csúcsjelölt a ZDF országos köztelevíziónak nyilatkozva hangsúlyozta, olyan testületet akarnak felállítani, mely „nagyon világosan foglalkozik majd ennek a nőnek a jogsértéseivel”. Az AfD azt is ígérte, hajtóvadászatot indít Angela Merkel ellen, és „vissza fogja szerezni az országot” a németeknek.

A kancellárra forró percek várnak, és úgy tűnik, továbbra is nehezen találja az egyensúlyt a keresztény nemzeti alapelvek és a szivárványos ultraliberális PC között, mert a választás utáni televíziós fórumon is csak annyit tudott reagálni a felvetésekre, hogy „ő nem tudja megkülönböztetni az utcán, hogy ki az, aki migrációs hátterű német állampolgár, és ki az, aki migrációs hátterű nem német állampolgár.” Pedig a zagyválás ideje lejárt, ha nem akar a történelem szemétdombjára kerülni a "voll muttiviert" nagyasszony. Nem csoda, hogy a németek többsége inkább a magyar kormány, Orbán Viktor bevándorláspolitikájával szimpatizál, védené a határokat, a német identitást, és szülőföldjükön állítaná meg a migránsokat.

Betelt a pohár.

Mindeközben Ferenc pápa is adott egy pofont a keresztény Európának. A katolikus egyházfő lassan Soros Györgynél is nagyobb sebességgel, lelkesedéssel és hittel telepítené be Európába a migránsokat. Ezúttal azt találta mondani, rendkívül „aggasztja” az Európában – a katolikusok körében is – tapasztalható „intolerancia, diszkrimináció, idegengyűlölet, illetve „a különböző, az idegen iránti bizalmatlanság és félelem”. Mintha nem ezen a Földön élne! Úgy tűnik, nem hallott az elmúlt két év merénylethullámáról, vagy csak egyszerűen nem akar tudomást venni a robbantásokról, a gázolásokról, a késelésekről, a nők elleni brutális erőszakról, és az sem érdekli, hogy a nyugat-európai országok párhuzamos társadalmai egyértelművé tették: az integráció reménytelen, esélytelen. A pápa Soros György kinyújtott vatikáni kezeként „lehetőséget” lát a migránsokban, ezért a törvényes és biztonságos migrációs útvonalak bővítését szorgalmazza, az érkezők méltóságteljes elhelyezését, az alapvető szolgáltatásokban való részesítésüket.

Mielőtt azonban átrajzolja a keresztény Európa ősi képét, nem ártana a saját portáján sepregetnie, és a hitéletben rendet tennie. Egy több nemzetközi katolikus internetes oldalon közzétett dokumentum ugyanis éppen „téves egyházi tanítással és ebből eredő eretnekséggel” vádolja a pápát, és A szeretet öröme kezdetű apostoli buzdítása „tévedéseinek” korrekcióját szorgalmazza. Több tucat világi katolikus teológus és egyházi személy nehezményezi, Ferenc elmozdult afelé, hogy az egyháznak adott esetben el kellene fogadnia a házasságtörést, biztosítva az áldozás szentségét az egyházi esküvő után elvált és polgárilag újraházasodott hívők esetében.

Európa nagybeteg. Rohamléptekben sodorják a romlásba gyenge képességű, gyengeelméjű, korrupt, gyökértelen vezetői. A szakadék szélén még talán meg lehet állni, ha visszatalálunk az ezredéves alapokhoz, a keresztény értékek, a nemzeti sajátosságok erejéhez. Ha Európa az európaiaké marad, európai és keresztény.

Deformerek pedig kíméljenek!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/42840/pics/lead_800x600.jpg
Angela Merkel,Európa,Ferenc pápa,kereszténység,migráció,migráns
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?