Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Mit jelent a magyar társadalomnak Gulyás Márton? Szavazás!


Németh Szilárd azt mondta, hogy Gulyás Márton nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Biztos? 

Az ATV Egyenes beszéd (na hiszen…) című műsorában jelentette be a felforgató elem az aktivista, hogy ő mint olvasztótégely összehozott nyolc ellenzéki pártot és kidolgoztak egy választási rendszert. Ez már önmagában sem semmi, de az egész műbalhénak nem ez a lényege, hanem az, hogy ha ezt az egészet a Fidesz nem fogadja el, akkor jön a polgári engedetlenség.

Ott volt mindenki, mint a búcsúban, kivéve a Jobbikot, na de ugye, ami késik az nem szokott múlni.

A politikában – ami felett áll ugye – Gulyás Márton eddig nem jutott messzire, a leghősiesebb cselekedete a Sándor palota megdobása volt, ez meg azért nem egy nagy kaland, mert az épület ugye erősen oda van betonozva a földhöz, így biztos volt, hogy egy kicsit sem ugrik odébb. Ettől persze a károkozás ténye vitathatatlan, de térjünk vissza arra, hogy – és kérem ne nevessenek… – Gulyás Márton mögé odaállt a teljes baloldal. 

A választási rendszerrel persze lehet vitatkozni, ugyanúgy mint mindennel a világon. Hogy az "arányos rendszer" mit jelent a mindenki felett álló Gulyás Márton megfogalmazásában, azt sem könnyű kitalálni, de sebaj, mert holnap majd jól megtudjuk, amikor bejelentik, hogy miben is egyeztek meg. 

Azt is mondta a mindenki felett álló Gulyás Márton – ehhez amúgy mit szólhat az önmagát szintén mindenki fölé helyező Gyurcsány Ferenc? –, hogy a törvény elfogadásához kétharmados többség szükséges. Ha a Fidesz nem biztosítja az ehhez szükséges szavazatokat, akkor polgári engedetlenségbe kezdenek, de leszögezte: békés eszközökkel fognak törvényt sérteni. Azt ugyanakkor nem árulta el, hogy pontosan mire gondolt.

Akkor jól van, akkor… 

"Békés eszközökkel fognak törvényt sérteni" – ez mi a túrót jelenthet? Teszem azt lezárják a Petőfi hidat? Mert az mondjuk nem annyira békés. De mondjuk Budapesten a Dunában fürdeni tilos. Azt akarják átúszni több alkalommal is mondjuk januárban? Ezt mondjuk adom!

Németh Szilárd azt mondta Gulyás Mártonról, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Az a helyzet, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnöke ezúttal tévedésben van. Gulyás Márton nem kockázati tényező, hanem egy idióta. 

Ön szerint Gulyás Márton…

Szavazok
5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/42781/pics/lead_800x600.png
fidesz,Gulyás Márton
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Attila 2017-09-26 14:54:33
mit jelent? mint hajónak a lék , repülőnek a lyukas üzemanyagtank stb.
Válaszolok
István 2017-09-24 09:04:32
Hiányos a kérdés! A mindkettő kimaradt. Marci idiótasága ragályos betegség, ezért nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
Válaszolok
Éva válasza: Illés bejegyzésére 2017-09-23 09:37:15
Na de kedves Illés gondoljon arra, Gulyás úr valamikor emberként jött a világra, hogy ma királynak képzeli magát az születési rendellenesség, az orvosok csak később vették észre, sajna.
Válaszolok
Éva 2017-09-23 09:28:12
Gulyás Márton szerint az "arányos választási rendszer" ,hogy kizárólag, egyedül ő fog ülni az országgyűlésben -no meg a kiszolgáló személyzet, a lábát is meg kell mosatnia-, hiszen képes minden posztot betölteni, törvényt alkot, javasol, szavaz, kihírdet, minek az a sok ember, ő a király! Sőt nép sem kell, az emberiség is felesleges, arról szívesen elfeledkezik fontos teendőit végezve, hogy ő a legfölöslegesebb a világon.
Na finom leszek; álmodj tovább, elvégre demokrácia van, az " athéni demokráciában" csak rabszolga lehetnél!!!
Válaszolok
Illés 2017-09-23 06:31:39
Ennek a paprikajancsinak,az hiányzik hogy a"tömegből"kapjon egy olyan maflást,hogy a fogai körmérkőzést játszanak a bentmaradásért.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?