Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Bűn és bűnhődés


Gyurcsány Ferenc és társai elkísérték a börtönbe Császy Zsoltot, akit az úgynevezett Sukoró-ügyben találtak bűnösnek és ítéltek két és fél év börtönre. 

Császy Zsolt, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt értékesítési igazgatója (b) Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke (b2) és Herényi Károly, az Magyar Demokrata Fórum (MDF) volt elnökhelyettese (b3) társaságában Tökölön, mielőtt bevonult a börtönbe 2017. szeptember 19-én. Császy Zsoltot június 8-án, Tátrai Miklóssal együtt, harmadfokon ítélte jogerősen letöltendő börtönbüntetésre a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében. Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. korábbi igazgatója három, Császy Zsolt két és fél év börtönbüntetést kapott. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Egy ország – jelentős része – sóhajtott fel nem is olyan rég: "Gyurcsány Ferenc legyen fegyenc!" Meg ugye ismerjük még, hogy csak a Csillagban szól jól a "Gyurcsány! Csomag!" összetétel. Ehhez képest Gyurcsány Ferenc – nem Gy. Ferenc – ma úri dolgában elkísérte Tökölre az egykori Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezért, csókot nyomott az orcájára, szídta a rendszert, emorzsolt egy könnycseppet, ismét szídta a rendszert, majd szabadon távozott. 

Ebben a performanszban nem volt egyedül, mert ott volt még Herényi Károly – hogy került elő? –, egykori MDF elnök is, akivel Gyurcsány Ferenc közösen cipelte az elítélt haver szatyrát. Hogy ő aztán minek ment oda – már a cipekedésen túl –, azt végképp nem tudni. Meg ugye azt sem, (még akkor sem, ha elfogadjuk, hogy a független bíróság helyes ítéletet hozott), hogy miért csak Császy Zsolt és Tátrai Miklós vonult be a rácsok túloldalára. 

Mert ugye azt elmondta Gyurcsány a sajtótájékoztatón, hogy itten kérem koncepciós perek áldozatairól van szó. Sajnos azonban az, hogy ő szabadlábon maradt egy dolgot bizonyít: szó sem lehetett ilyen eljárás. 

Élő a kérdés: vannak-e mifelénk koncepciós perek? Nincsenek, de igény volna rá…

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/42673/pics/lead_800x600.jpg
Gyurcsány Ferenc
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-09-21 15:43:09
Hasonló empatikus a hasonlóval. Gondolom Gy. F. sajnálja, hogy nem ő menekülhetett oda a politizálás elől, hiszen már úgy is a háta közepére kívánja, mert kifogyóban van az ötleteléseivel.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?