Blogolj!

200 napja gyűjti a vizeletét a nemtelen művész

Kecskés István

Az ember néha hajlamos azt gondolni, hogy a világ valóban megérett a pusztulásra, de azért remélem nem erről van szó, pusztán egy elmebeteg, idióta éli a 15 percet, amikor híres. 

Íme az ember és 200 napi vizelet

A Huffington Post – a világ egyik legszélsőségesebben liberális lapja – számolt be arról, hogy egy agyament 200 napja elteszi a vizeletét és ezeket felhasználva Pissed címmel kiállítást rendez szombattól. Ugyanakkor az egész ügy mögött nem az áll, hogy Cassils utolsó agysejtje is elpusztult egy részeg éjszakán – ennél sokkal nagyobb a baj. Ez a szerencsétlen ugyanis nem tudja eldönteni, hogy ha az utcán, vagy a bevásárlóközpontban jön rá a szükség, akkor a férfi, vagy a női részleget használja-e. A vizeletet pedig azért gyűjtötte össze, mert ezzel akarja megmutatni, hogy milyen nehéz azoknak, akiknek szükség idején vissza kell tartaniuk a dolgok szabad áramlását, mert nem tudják eldönteni, hogy jobbra, vagy balra tartsanak. 

Hiszek abban, hogy a bonyolult dolgokat is végletesen le lehet egyszerűsíteni és az a helyzet, hogy kinek milyen nemiszerve van, annak megfelelően válasszon magának bejáratot a wc-n. 

Ugyanakkor ez a félkegyelmű nemcsak kiállítja a saját vizeletét, hanem tulajdonképpen egy küldetést is rajzolt magának. Ugyanis amellet, hogy Cassils tiltakozik Trump elnök munkássága ellen, az is piszkosul zavarja, hogy nem lehet pisit küldeni postán. 

Komolyan irigylem a problémáját…

Amúgy ez a szegény hímnős, annak idején nőként látta meg a napvilágot, majd arra gondolt, hogy ő mégiscsak férfi, de a gender agyában megfogant ötlet ellenére sem határozza meg magát férfiként. Mondjuk ezt megértem, mert így első ránézésre egy csigának is több esze van.

Mondjuk vizelete meg neki van több. Szerintem még így is jobb a csigának. 

Címkék: gender, USA
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/42640/pics/lead_800x600.png
gender,USA
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?