Blogolj!

Mécs Imre megbolondult


Mécs Imre ahelyett, hogy otthon ülne és békésen élvezné a családja társaságát ismét a középpontba akarta helyezni magát és elkezdett hülyeségeket beszélni. 

Mécs Imre az egykori SZDSZ, egykori meghatározó arca, akár tisztességben is megőszülhetett volna. Ehhez persze több mindennek teljesülnie kellett volna. Például messzire el kellett volna kerülni – a sokak szerint – az újkori demokrácia legmocskosabb pártját. Ezt nem tette, így aztán be is árazta őt a társadalom. 

Másrészt nem lenne baj, ha Mécs Imre nem beszélne hülyeségeket. Most éppen az előzetesben lévő Czeglédy Csaba mellett állt ki a levitézlett párt egykori arca. Hihetetlen, de Mécs fel akart szólalni a szombathelyi közgyűlésben az előzetesben lévő szocialista helyett. Minek ült Mécs a parlamentben éveken keresztül, ha még azt sem tudja, hogy erre nincs lehetőség? No, de aztán, amikor nem beszélhetett a képviselők között, akkor megszólalt a sajtónak. 

Czeglédy Csaba jogvédő demokrata, aki a civil társadalom küzdelmét támogatja a demokratikus jogállam visszaállításában, ügyvédként pedig eredményesen védi a civileket. Szombathelyen is a jog és a demokrácia védelmezője, aki ellen hajszát indított a hatalom, mondvacsinált hamis vádakkal el akarja távolítani a közéletből.

Mécs Imre 84 éves. A fenti okok miatt egyszerűen csak megőszült, a tisztesség teljesen más kérdés. Az ember nem szívesen teremt le egy bácsit, aki akár a dédnagyapja is lehetne – nem lehetne… –, de azért mindennek van határa. Tényleg érthetetlen, hogy az egykori politikus, miért nem ül otthon és nézi a Barátok köztöt, ha már érdemben nem tud hozzátenni ügyeink alakulásához. 

A szocialista politikust három milliárd forintot meghaladó költségvetési csalással vádolják, ezért előzetes letartóztatásban van. A hozzá is köthető diákszövetkezetek jelentős összeggel tartoznak tanulóknak. 

Érte állt ki Mécs Imre, aki úgy tűnik, hogy az őszülés mellett más időskori problémával is kénytelen szembesülni: megbolondult… Mert mi van, ha véletlenül – mondom: véletlenül! – kiderül Czeglédyről, hogy valóban egy mocskos csaló? Akkor mit mond Mécs? Visszavonja, hogy a szocialista gyanúsított egy jogvédő demokrata? 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/42466/pics/lead_800x600.jpg
Czeglédy Csaba,Mécs Imre,Szombathely
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-09-15 09:26:30
A nagyvonalú élethez sok pénz kell, hát még a szerencsejátékhoz.
Válaszolok
Laszlo 2017-09-15 09:06:03
Imrebá' elérkezettnek látta az időt, hogy meghálálja amiért életben hagyták a komcsik. Avagy 56-os halálraítéltből komcsi hazaáruló. Egymondatos életút.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?