Blogolj!

Juhász Ferenc nem állt kétszer sorba...

Pintér M. Lajos

Ami nem megy, azt erőltessük! Ebben a szellemben kapaszkodott össze pénteken este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Juhász Ferenc egykori rossz emlékű honvédelmi miniszer, bukott MSZP-s politikus és a nemrég igazolt Demcsák Zsuzsa modellriporter, hogy közösen bizonyítsák be: Magyarországnak nincs szüksége a kormány által tervezett új lőterekre. Hovatovább hadseregre, fegyveres rendvédelmi erőkre. Az izzadtságszagú párbeszédben láthatóan egymást sem tudták meggyőzni. A páratlan páros szerint az egész háborús retorika ön- és közveszélyes, csak a Fidesz hatalomban tartását szolgálja.

Demcsák szerint még az a kérdés is felmerülhet, fegyverekkel indul-e csatába Brüsszel ellen a Fidesz, míg Juhász úgy vélekedett, ha fizikai értelemben talán (még?) nem is „üt és lő” a kormánypárt, egyetlen mondanivalója az, hogy valaki (Soros, migránsok, Jobbik, baloldal) ellen küzdeni és harcolni kell.

A beszélgetés csúcspontján a Gyurcsány-kormány honvédelmi minisztere sápítozott egy jót amiatt, mennyire szerencsétlen is, hogy a magyar honvédség fő feladata a migránsok elleni határvédelem, miközben „Európa boldogabbik” felében a határvédelem rendőrségi, belbiztonsági kérdés.

Itt az ideje, hogy valaki felvilágítsa Juhász Ferencet! Ha ő és liberális elvbarátai, a rövidlátó, PC-őrült nyugati politikusok, az Európai Egyesült Muszlim Államokról álmodozó brüsszeli elit nem folytatna migránscsábító és migránssimogató politikát, akkor nem kellene most Magyarországnak, a magyar hadseregnek és rendőrségnek hazánk mellett Európát is védenie a tízmilliós áradattól. És akkor talán „Európa boldogabbik felében” sem az első-, másod- vagy harmadgenerációs migránsterror robbantós, késelős, gázolós, nemi erőszakolós véres, ördögi borzalmairól szólnának a hírek, és nem a plüssmacik meg a virágcsokrok lennének a fotóriportok főszereplői. Nem a félelem, nem a rettegés, nem a hátborzongató gyanakvás lenne az úr, mint most.

Most, amikor Magyarország lett Európa boldogabbik fele, mely békében, nyugalomban, biztonságban élhet.

A humorból felmentett Juhász Ferenc szerint „Az igazi csata csak most kezdődik!” feliratú, felfegyverzett határőröket ábrázoló képeket az interneten terjesztő Fidelitas vezetői „nem álltak kétszer a sorba, amikor az észt osztották”.

Nem véletlen, hogy a bevándorláspárti balliberális brancs hónapról hónapra veszít idehaza a támogatottságából. Miközben egymással marakodnak a nem létező koncért, képtelenek felfogni, hogy tízből kilenc magyar egyetért a kormány határvédelmi intézkedéseivel, a kerítéssel, a fizikai és jogi védelem erősítésével, a kvóták, a betelepítés elleni harccal, és nem akar Magyarországra migránsokat.

Ismerik a viccet az autópályán a forgalommal szemben haladó autósról, aki a többiekre mutogat? Na, ugye! Az az igazság, hogy Juhász Ferenc az, akire ráfért volna az a bizonyos repeta...
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/42282/pics/lead_800x600.jpg
bevándorlás,hadsereg,határ,honvédség,Juhász Ferenc,kerítés,migráció,Terrorizmus
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?