Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Az őrült Basescu most a benzinkútba kötött bele…

Kecskés István

Trajan Basescu nem teljesen százas, ezt mondjuk nagyjából eddig is tudtuk. Ő az a román politikus, aki szerint a hazája határa a Tiszánál lenne jó helyen és ennek érdekében a hadsereger is mozgósítaná. 

Most a MOL benzinkútba kötött bele, de nem azért, mert a magyar hálózat üzemanyagával van valami gondja. Semmi baja a benzinnel, de a gázolajjal is remekül működik a kocsija. A volt román kormányfő – lehet, hogy a bukásba bolondult bele? – azért szólította fel nemzettársait a MOL kutak bojkottjára, mert azokon nem átallanak "Autonóm Székelyföld" térképet árulni. 

Kedveseim, akiknek autójuk van, ne vásároljatok ezután üzemanyagot a MOL-tól. Annyi más forgalmazó van, ne vásároljatok a MOL-tól, mert egyetlen társaság sem engedheti meg magának, hogy annak az országnak az alkotmánya ellen kampányoljon, amelynek a területére beengedték. Hogyan is hirdetheted a MOL benzinkutaknál osztogatott szórólapokon Székelyföld autonómiáját, amikor egy olyan ország területén fejted ki a tevékenységedet, amely alkotmánya világosan kimondja: Románia egységes állam? Az egységes állam nem jelent olyan államot, melynek autonóm enklávéi vannak.

Tegyük hozzá, hogy a kiadvány négy nyelven készült. Természetesen magyarul, angolul, németül és ROMÁNUL is tartalmaz információkat. 

Legalább Basescu is érti…

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/42297/pics/lead_800x600.jpg
románia,Székelyföld,Traian Basescu
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?