Blogolj!

A Rimini-i erőszak


Gigi Moncalco FB oldalán találtam az alábbi két újság cikket ami a rimini-i szörnyek által elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatos vallomásokon alapul.

Az olvasmányt szigorúan 18 éven felülieknek ajánlom, olyanoknak, akiknek elég erős a pszichéjük ahhoz, hogy ne okozzak rémálmokat nekik. Bevallom, amikor először olvastam a lengyel lány vallomását, kicsordultak a könnyeim.

Nem vagyok a halálbüntetés mellett, de van, amikor az életfogytiglan nem elég, és mivel az elkövetők fiatalkorúak, illetve egyikük fiatal felnőtt, az olasz igazságszolgáltatást ismerve, néhány éven belül bármelyikünket újra megtámadhatják ezek az embernek nem igazán nevezhető lények.

Íme a bejegyzés: 

A rimini-i szörnyek 

  1. Persze! „Aludtam”…: embertelen erőszak, kettős behatolás. A lengyel turisták és a perui transzszexuális áldozat vallomásai megrázók. Az erőszaktevők ezen közben egymást vádolják.
  2. A lengyel lányt egymást követve többször megerőszakolták, majd bele dobták a vízbe, aztán kihúzták és immár ketten egyszerre, újra erőszakolni kezdték.
  3. A lengyel fiút ököllel és egy üveggel ütötték, arccal a homokba nyomták. „Hánytam és nem tudtam lélegezni. Mondtam, hogy hagyjanak, mert asztmás vagyok. De nem kegyelmeztek.”
  4. A perui transzszexuálist kétszer erőszakolták meg. A kongói Butungu ezt üvöltötte: ”Ki a faszom vagy te, nő vagy férfi? Ha faszod van, megölünk”

 

A rimini-i szönyek: embertelen erőszak, kettős behatolás

(Roberta Catania - Libero Quotidiano) 

Tegnap elfogadták az augusztus 25-ről 26-ra virradó éjjel Riminiben elkövetett erőszak 4, már börtönben lévő külföldi elkövetőjének fogvatartására vonatkozó rendeletet.

Nem lehetett másképp.

Anna Filomaco, a kiskorúak bíróságának a nyomozással vezetésével megbízott bírója kiadott három parancsot, ami alapján a három kiskorúnak, a 15 és 17 éves marokkói testvérpárnak és a 16 éves nigériai fiúnak börtönben kell maradnia.

A kihallgatások és tanúvallomások megtétele alatt olyan vérfagyasztó részletek kerültek napvilágra, amelyek embertelen árnyalatot adnak az egész kegyetlenségnek.

De a szó, hogy „kegyetlenség” nem adja vissza azt, ami azon az éjszakán történt.

A három eljárás alatt lévő fiatalkorúról egyenként 7 oldalas jegyzőkönyv készült, amiben benne van az orvosi ügyeleten felvett látlelet, valamint a 3 áldozat és a 3 kiskorú elkövető vallomása. Természetesen a 3 elkövető próbálja keverni a lapokat az indíték és a bűncselekményben betöltött szerepüket illetően, de nem tagadja, hogy részt vettek az elkövetésben. 

A 26 éves lengyel lány precíz részletességgel számol be a brutalitásról (ahogy a jegyzőkönyv 3. oldalán olvasható) 

A rimini-i tengerparton üldögéltek ugyancsak lengyel barátjával, amikor váratlanul megjelent előttük egy fiú, aki nem túl jó angolsággal megkérdezte: „Where are you from?”

„Miután a barátom felelt neki, hogy from Poland, a férfi még mindig angolul szó szerint megparancsolta, hogy adjuk át a telefonokat és a pénztárcákat… Ekkor az a férfi váratlanul megtámadott minket, azonnal arcon ütötte a barátomat, aki a földre esett. Ezalatt a sötétben kirajzolódott előttem két másik, majd egy harmadik férfi, akik lefogtak és lekényszerítettek a földre, lenyomtak a homokra és többször megütöttek az arcomon, a fejemen és a testemen…. Láttam, hogy a barátom is a homokon fekszik és egy személy lefogja. A másik három torkon ragadott úgy, hogy alig kaptam levegőt, majdnem megfojtottak. Lehúzták a nadrágomat és a bugyimat. Ketten szétfeszítették a combom és lefogtak, amíg a harmadik szexuálisan megerőszakolt. A vaginámba hatolt, majd cseréltek és a másik kettő is a vaginámba hatolt. A szerintem több, mint 20 percig tartó brutális akció alatt erőszakolóim angolul folyamatosan ismételték, hogy „I kill you”. Azt is hallottam, hogy a barátomat kegyetlenül verik.

Meg voltam félemlítve, ki voltam merülve és semmi erőm nem volt, de az eszméletemen voltam. Hárman levonszoltak a partra és belehajítottak a vízbe, hogy mossam meg magam vagy hogy térjek magamhoz, mert annyira le voltam bénulva, hogy nem adtam életjelet.

Amikor a támadóim látták, hogy magamhoz tértem, kihúztak a vízből, kb. úgy 2-3 méterre a homokra. A barátom kb. 15 méterre volt tőlem és még mindig sírt.

Újra lefogtak, a hátamról a hasamra fordítottak és legalább kettő ezek közül egyidejűleg análisan és vaginálisan is belém hatolt és belém élvezett.” 

A nyomozás vezetője a jegyzőkönyv 6. oldalán megemlíti, hogy a 15 éves marokkói és a 16 éves nigériai is azt vallotta, hogy a lányt azért dobták a vízbe, mert az intimrészei tele mentek homokkal, megnehezítve a behatolást.

Látták a katatóniás állapotba került, megfélemlített lányt és semmiféle kegyelmet nem tanúsítottak. 

A lengyel fiú vallomása mindenben megerősíti a lány által elmondottakat, és csak annyit tesz hozzá, hogy „Hallottam a barátnőmet segítségért kiáltani, mondván, hogy megölik. Tudtam, hogy sorban mind megerőszakolják. Ketten vagy hárman folyton egymást cserélgetve fogták le és erőszakolták meg őt. Én ezalatt a földre voltam kényszerítve, két ember arccal a homokba nyomott, átkutattak pénztárcát és telefont keresve nálam. Folyamatosan ütöttek és rúgtak a testem egész felületén, a fejemet pedig egy üveggel verték. Asztmás vagyok, légzési nehézségeim voltak, hánytam, de azt mondták, hogy csak tenger vizet ihatok.” 

Rettenetes a perui transzszexuális vallomása is:

„Egy a fekete fiúk közül megragadott a hajamnál fogva és végig vonszolt a via Flaminián, oda, ahol sűrű bokrok vannak. Próbáltam ellenszegülni, de ekkor az egyikük fejbe csapott egy üveggel, amíg a másik ököllel ütötte a járomcsontomat.” 

A 20 éves kongóira kiadott fogvatartás parancsban a transzszexuális megnevezi Guerlin Butungut, mint az egész ötletadóját.

„Ki a faszom vagy te, nő, vagy férfi? Pinád, vagy faszod van?” – üvöltötte, míg a kezét a transzszexuális nemiszervén tartotta – „Ha faszod van, megölünk!”

A prostituált tehát azt mondta, hogy halálosan megfenyegették.

„Szorosan állva tartottak, amíg az egyikük erőszakolt, aztán cseréltek és jött a második. Utána hasamra fektettek és a másik kettő így erőszakolt meg. De az első kettő nem volt elégedett, hot újra megerőszakoltak és óvszer nélkül belém élveztek.”

A transzszexuális észrevette, hogy az intim testrésziken homok volt, de a döntő bizonyíték arra, hogy a lengyel pár megerőszakolása is hozzájuk kötődik, az az volt, hogy a lengyel fiú ellopott órája a bokrok között maradt. 

A Butungu ellen folyó nyomozást vezető Vinicio Catarini nem hisz a 20 éves kongói tegnapi vallomásának, amiben azt állítja, hogy ő csak a lengyel fiút fogta, amíg a fiatalkorúak megerőszakolták annak barátnőjét és hogy a transzszexuálissal megállapodtak 30 euróban a szolgáltatásaiért, és csak akkor tört elő belőlük a düh, amikor az 50 eurót kezdett követelni.

A nyomozás vezetője elrendelte Butungu fogvatartását. Feltételezve, hogy bár nem „egyedül” követte el a csoportos erőszakot, de ő volt a felbujtó, aki a brutális tettet vezette, aki először „birtokba vette” a lengyel lány testét. 

 

„Kétszer erőszakolt meg” – így hazudtolta meg a transzszexuális a kongói verzióját

 (Stefano Zurlo – Il Giornale) 

Állítások és ellentmondások.

Az ügyvédek elkezdtek dolgozni, és mondókájukban egyre inkább előkerül a szó, „megbánás”. Mint a nigériai esetében.

A bírók aláírták a határozatot, miszerint mind a négyen börtönben maradnak. Azt mondják, hogy a rimini-i szörnyek bandája nem létezik többé, csak 4 fiú van, akik egymást vádolják, hogy csökkentsék a saját felelősségüket. 

Legfőképpen a bírói aktákból derülnek ki eddig közre nem adott vérfagyasztó részletek:

A perui transzszexuálist például nem csak megerőszakolták mind a négyen, de mivel az első kettő nem volt elégedett, megismételték tettüket.

Az összes áldozat végnélküli és embertelen erőszakról beszél. 

A négy elkövető viszont szeretne már kiszállni a hintából, ezért vallomásaikban összevissza beszélnek.

A legmeglepőbb vallomást éppen a nagykorú Guerlin Butungu tette, aki első pillanatokban ezt mondta: „Miután ittam (alkoholt) elaludtam. Nem vettem részt az erőszakban.”

Most változtatott és egy új verzióval állt elő: „Én csak a lengyel fiút fogtam le, amíg a többiek erőszakolták a barátnőjét.” 

De a 16 éves nigériai vallomása ellent mond neki: „Butungu próbálta megerőszakolni a lányt, de egyedül nem ment neki.”

Talán mert a szerencsétlen teremtés reményvesztetten ellenállt. Így a két marokkói testvér segített a kongóinak, hogy befejezhesse a kínzást. 

A perui transzszexuális megerőszakolása is átértékelődött egy kissé ahhoz képest, amit az elkövető állított róla: „Volt szexuális kapcsolat, megegyeztünk, pénzt akartunk adni neki. Nem volt erőszak.”

Aztán ki tudja miért, talán a fiatalkorúak miatt ez a történet is új irányt vett. Mert azokon a lapokon, ami az Il Giornale elő került egy egészen más történet olvasható. Egy dráma. 

A perui, olvasható a Butungu ellen kiadott határozatban, arról számol be, hogy miután egy törött üveget a torkához szorítottak megfenyegették. Azt mondta a támadójának, akiben felismerte a később Butunguként azonosított fehér trikós férfit, hogy nem hajlandó szexuális aktusra, csak ha elteszik az üveget. Azaz a perui szerint Butungu felelőssége nem vitatható.

De ez semmi ahhoz képest, ami következik. Két nagyon felzaklató sorban kimondhatatlan dolgok vannak leírva: „Miután mind a négyen végig mentek rajta, az első kettő (Butungu és az idősebbik marokkói) újabb erőszakot követtek el rajta. Vérfagyasztó. 

De most, hogy színre léptek az ügyvédek és a büntetőjogászok, megpróbálják újra rajzolni a 4 fiú személyiségét.

Például a 16 éves nigériai fiúét: „A fiatal – magyarázza Giovanna Santoro a fiú ügyvédje – megértette és elkövetett tett súlyosságát és megbánta. 

Ennek ellenére a rimini-i szörnyek egyelőre börtönben maradnak. A bírók, ahogy az előrelátható volt, aláírták az ügyészség által benyújtott fogvatartási határozatot. 

Sőt, hamarosan újabb, a kongói által vezetett bűnbandához kapcsolható bűnügyi epizódok lesznek előterjesztve.

Mint például számos rablás és egy másik, augusztus 12-én este elkövetett erőszakkísérlet. Ebben az esetben szerencsére a lánynak, aki rendesen Lombardiában él, sikerült kiszabadulnia és elmenekülnie. 

Eddig a két cikk és a bejegyzés. 

Közben Lino Castoria FB oldalán a követlező látott napvilágot:

A lengyel lány, akinek el kellett távolítani a méhét, öngyilkosságikísérletet követett el a kórházban. 

Nincs mit hozzátennem. 

Címkék: Erőszak, Rimini
6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/42205/pics/lead_800x600.jpg
Erőszak,Rimini
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-25 12:52:32
Nem igaz, hogy még mindig nem látják be a bevándorlást támogató úniós szaralakok és politikusok, hogy az illegális bevándorlástól nem lehet semmi féle gazdasági és politikai előnyt elvárni. Ezeket gyütt-menteket vissza kell zsuppolni oda ahonnan jöttek. Ezek az állatok nem képesek integrálódni új élőhelyük környezetében. Nem hajlandók elsajátítani az adott ország nyelvét, ezáltal tisztességes munkát nem tud vállalni, marad bűnöző életmód (kábítószer terjesztés, fogyasztás, rablás, prostitúció és egyéb erőszakos cselekmények stb.) és a NOGO zónás élet, ahol magasan leszarják az adott ország törvényeit és együtt élési szabályait. Ezeket az állatokat csak is fizikális kényszerrel lehet észre téríteni és kitoloncolással. Várom már, hogy pl.: a magyar határon mikor lövik le az első egyik gyütt-mentet, mert migráns simogatással szerintem nem lehet eredményt elérni. A Rimini erőszak csak fokozza és állandósítja az utálatomat és ellenérzésemet ezen állatok ellen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Magyarországra honosított integrálódott bevándorlók ellen is ugyan úgy éreznék. lásd. : nagyobb népességgel élnek nálunk hollandok. kínaiak, vietnámiak, görögök, afrikaiak. Ezeknek az állatoknak ne, hogy már építsünk börtönöket az állampolgárok adójából. Az arab világba (közel kelet) érdekes módon nem tolonganak az illegális bevándorlók, mert ott az adott állam törvényei ellen szegülőket pénzügyi és fizikális eljárások alkalmazásával ( kövezés, végtag vesztés, kivégzés) fenyegetik, ha nem tartják be az adott ország törvényeit és az együtt élés szabályait. Nálunk ezt miért is nem lehet bevezetni???!!!! Pedig előbb utóbb nem lesz más választásunk, mert a fejünkre fog nőni ez a gyütt-ment sisire sáska had. Megy a nagy nigger babusgatás, hogy minden nigger élete számít. Menjenek már ezzel a jó kurva nénikéjükbe az ezt hirdető köcsög szarjankó politikusok. Hát hogy van ez a niggeré számít az európaié meg nem akinek életét a niggerek veszik el, vagy foszják ki vagyonából. Akkor meg azt mondom, inkább vesszen a nigger mint Én vagy a családom. Aki meg behódol nekik azok csak csókolgasság a niggerek cipőjét vagy le is szophaják őket. Én azt mondom, hogy minden ember élete számít, leg jobban pedig enyém és csaldomé. A gyilkoló, erőszakoskodó, fosztogató nigger, meg illegális bevándorlóra a törvény maximális erejével le kell sújtani. Ha a kormányok nem fékezik meg az illegális bevándorlók terrorját, akkor nekünk kell kezünkbe venni családjaink védelmét, alapfokon test ápolókkal. Szükség esetén fokozni a gyütt-mentek kiszorítását akár fizikai erőszak alkalmazásával. Magyar Országon törvényt kellene alkotni arról, hogy ha a liberális szarjankók és politikusok illegális bevándorlót akar beengedni az országba, akkor a bevándorló minden tettérét felelősséget vállalnak és állampolgári esküjük letételétéig életvitelük költségét biztosítják számukra, nem pedis a Magyar Állam.
Válaszolok
baviki69 2018-05-09 02:56:05
Én már azt várom, hogy valamilyen anti-csoportok alakulnak, és csaléteket állítva, megpróbálna tenni ezek ellen a férgek ellen valamit!!! Ezeket a helyben kéne elintézni az anti-csoport tagjainak, nem pedig megengedni, hogy a bíróságig eljussanak!

Amúgy mikor fog a nép fellázadni az eu-s vezetők miatt? Meddig fogja tűrni a merkelek, schultzok, macronok, szar-gentinik, stb. diktatúráját? Az emberben forr a méreg, a tehetetlen düh... Az ilyesmi még csak olvasva is szörnyű, hát még milyen lehetett az áldozatoknak? Felfoghatatlan, hogy hova viszik ez előbb felsorolt gazemberek európát!!!
Válaszolok
perdoss 2017-09-12 09:53:26
Sziasztok!

Én a kezdetektől kezdve ellenzem a migránsok beengedését, szerencsére nem vagyok ezzel egyedül, sőt...Ez várható volt sajnos, hogy az ilyen és ehhez hasonló, vagy még ennél is durvább dolgok fognak történni, egyre nagyobb számban, ez borítékolható volt! Ennek ellenére nem szabad ehhez hozzá szoknunk, amit nagyon szeretnének "Európa vezetői". Én személy szerint ezeket a vezetőket családjukkal együtt vetném oda ezeknek az állatoknak, hogy érezzék a törődést, és ezek után fogadjanak ügyvédeket az állatoknak, akik majd védik őket, és ha sikerül felmenteni , vagy valamilyen enyhe büntetést elérni nekik, akkor maguk az ügyvédek és a bírók következzenek az állatok kielégítésére, mert szintúgy megérdemlik....mígcsak meg nem unja , esetleg érti valaki, hogy ezeket csak megölni lehet, nincs más módszer amivel megszüntethető, vagy legalább minimalizálható ezen esetek száma. Börtönöket ne építsünk már ezeknek, és töltsük meg őket, és ne azért dolgozzunk, hogy ez megvalósítható legyen az adónkból, és tartsuk ezeket a férgeket életük végéig, mert talán azt a pénzt hasznosabban is el lehetne költeni. Végül pedig nagyon sajnálom, a lengyel párt és mélységesen együttérzek velük! És mindenkivel akinek csak egy minimális atrocitást és megaláztatást, akár csak egy beszólás erejéig is is el kellet szenvednie ezektől az állatoktól, akik képtelenek a saját környezetükön kívűli életre, amit nyílvánvalóan csak a saját kontinensükön kaphatnak meg, vagyis mindenkinek az lenne a legjobb ha otthon maradnának, mert ott ezekért a szörnyűségekért nem jár büntetés, vagy ahol igen ott egyből halál, ahogyan azt kell, itt pedig nem okoznának több bajt. Tehát mielőtt valaki engem lerasszistázna vagy lenácizna, vagy ami ilyenkor szokás, mert nem fogadom el ezeket a férgeket, kéretik megérteni, hogy amíg ezek azon a helyen maradnak ahová születtek semmi bajom velük, és ahogy én nem megyek oda hozzájuk nemhogy lakni, de látogatóba sem, úgy ők se jöjjenek ide hozzám, és főleg ne úgy, hogy én és az országom ezt nem akarja, hanem bizonyos nem is az országban élő szintén csak férgeknek tudom titulálni őket ezt rám akarják erőltetni! Milyen alapon?
Válaszolok
Szabolcs 2017-09-10 10:59:00
A cím helyesen: A rimini erőszak
A szöveg belsejében is több helyen javítandó.

Az előttem kommentelőkkel egyetértek.
Ezeket soha az életben nem szabad a börtönből kiengedni.

Aki a kontinensünk migránsokkal történő elárasztásában szellemi szerzőként vagy támogatóként részt vállal, az emberiség elleni bűncselekményt követ el. Azok még embertelenebb szörnyek, mert hideg fejjel, érdekből teszik, amit tesznek. És közben szolidaritásról, demokráciáról papolnak. Hipokrita gazemberek!
Válaszolok
Judit 2017-09-08 20:55:03
Az ilyeneket (meg a terrorista ámokfutókat is) az utcai lámpaoszlopokra akasztanám fel sorba, s otthagynám míg el nem rohadnak, talán az elegendő elrettentő példa lenne. Nem valóak civilizált emberek közé, hány embernek kell még áldozattá válni hogy a vezetők megértsék? Ha lenne elég eszük, kitoloncolnák őket azonnal az utolsó szálig, mielőtt még többeknek baja esik...
Válaszolok
Gabriella 2017-09-08 20:06:06
a halálbüntetés is kevés nekik
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?