Blogolj!

Tűzparancsot adott ki a velencei polgármester!

Kecskés István

Végképp úgy tűnik, hogy elfogyott az olaszok türelme: a velencei polgármester felszólította a rendőröket, hogy lőjék le azt, aki "Allahu akbart" kiáltozik.

Növelnünk kell városunk biztonságát! Az utóbbi hónapokban négy potenciálisan terroristagyanús férfit tartóztattunk le, akik fel akarták robbantani a Rialtó-hidat. Azt mondták, hogy Allahhal szerettek volna találkozni. Hát ezentúl Allahhoz küldjük mindannyiukat anélkül, hogy bármilyen hidat felrobbantanának, egyszerűen lelőjük őket.

A fenti idézet Luigi Brugnarotól, az olaszországi Velence polgármesterétől származik. 

Egyfelöl értem. Megértem. Védi a betolakodóktól, a terroristáktól mindazt, ami az övé, az olaszoké, a miénk. Másrészt viszont nagy a baj. Ez már valóban háború. Mégpedig olyan harc, ami az utcán zajlik miközben mi a családunkkal sétálunk a műemlékek, a történelmi épületek között. Békésen arról beszélgetünk, hogy mit nézzünk még meg Velencében, Barcelonában, Londonban, Berlinben, vagy éppen Párizsban. 

Luigi Brugnaro hozzátette még, hogy aki a Szent Márk téten "Allahu Akbart" kiált azt azonnal lelövik. Mesterlövészek kerülnek majd a turisták által leginkább kedvelt helyekre és lőnek. 

Ide jutott a világ, ide sodorta néhány felelőtlen, gondolkodásra csak alapfokon képes, önmagát politikusnak gondoló illető.

Miközben nézzük "Európa szalonját" (Napóleon nevezte így Velence központját), amelynek Petrarca szerint nincs párja a földön, gépkarabélyos mesterlövészek kémlelik a terroristákat. 

Európa, 2017 – az iszlám támadása idején. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/41620/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?