Blogolj!

Amikor Karácsony Gergely Szent Istvánnak hiszi magát…


Első gondolatom az, hogy ekkora ökörséget ember nem tud mondani. De aztán jön Karácsony Gergely, és kimondja:

Karácsony Gergely azt mondta, a 2018-as választás után újra kell alapítani a Szent István-i államot…

Mondjuk a Zuglóban teljesen talaját (és leginkább józan eszét) vesztő Gergelytől nem ez az első elképesztő megszólalás. De amikor egy a mínusz 1 és 0 százalék közötti népszerűségű pártjának elnökeként ki- és bejelentette, hogy jövőre ő lesz a miniszterelnök, akkor abban bíztam, hogy ennél nagyobb baromságot már ő sem képes kitalálni és kimondani.

Aztán eljőve Szent István ünnepe és kiderült, hogy dehogynem. Karácsony Gergely biza Szent Istvánnak képzelve magát újra akarja alapítani a Szent Istváni államot.

Nem szeretnék pont Szent István ünnepén ünneprontó lenni, de jó előre szólnom kell, hogy ehhez sok-sok hitetlen nem keresztényt kell majd Karácsony Gergelynek megölnie, megöletnie, néhány közeli rokonát megvakíttatnia és egyéb, nem pont liberális-demokrata konform államszervező cselekedetet végrehajtani! Ha már újra akarja alapítani a Szent István államot. Ja, és ne felejtsen majd papokat behívni, templomokat építtetni, oda a népeket akár erőszakkal is behajtani!

De józanul végig gondolva mindezt, én azért azt javaslom Karácsony Gergelynek, hogy legyen óvatos: előre ne kérjen a pápától koronát magának!

Egyébként pedig most már kíváncsian várom Karácsony szent ünnepét. Gondolom, akkor Karácsony Gergely azt jelenti be, hogy tulajdonképpen ő a Jézus Krisztus… 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/41466/pics/lead_800x600.png
Karácsony Gergely,Szent István
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?