Blogolj!

Itt a szoci kreténség mintapéldánya


Kunhalmi Ágnes joggal szolgált rá erre a címre.

Vannak Magyarországon politikusok, akik csak a teljes kreténségükkel tudják magukra felhívni a figyelmet. Az egyik kiemelkedő képviselője ennek a csoportnak az MSZP budapesti elnöke, Kunhalmi Ágnes. Először is nézzék meg az alábbi három videót:

Kunhalmi emellett arról is híres még, hogy jogerősen pénzbüntetésre ítélték közokirat-hamisításért, egy diákigazolványos visszaélésért. Lejárt gimnáziumi diákigazolványára szerzett matricát, hogy olcsóbban vehessen közlekedési bérletet. Emellett úgy küzd egy jobb oktatásért, hogy még életében egyszer sem állt tanári katedrán. Diplomájának megszerzésével is komoly gondok voltak, mivel hosszú évekig nem sikerült középfokú nyelvvizsgát tennie.
Szóval Kunhalmi pályafutását figyelve diákkorom egyik képregény jut eszembe: a Kretén magazin. Az újság finoman szólva sem a magas intellektualitásával hívta föl magára a figyelmet, de arra tökéletesen megfelelt, hogy unalmas rajzórákon, vagy egy matematika és fizika dolgozat közötti szünetben a diákok kicsit vidámabbak legyenek. Azokat pedig teljesen hülyének néztük, akik komolyan is vették, amit a Kreténben írtak.
A kretén szó teljesen lefedi a szoci hölgy pályafutását. 2014-ben még abban a budapesti választókerületben is kikapott, ahol korábban évtizedekig teljes szoci egyeduralom volt. Mindez persze a teljes szétesés szélére sodródott MSZP-ben bőven elég volt a budapesti elnökség megszerzéséhez. Persze mióta elnyerte ezt a kiváló posztot, nem sokat hallottam arról, hogyan tenné jobbá a budapestiek életét Kunhalmi, de soha nem is erről volt híres a politikusnő.

Sokan mondják Kunhalmiról, hogy Lendvai Ildikó hasonmása. Szerinte ez kifejezetten sértő a volt MSZP-frakcióvezetőre nézve. Lendvait lehet utálni, lehet szeretni, de legalább valamilyen karaktere volt, és nem csak egy Kretén volt.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/41232/pics/lead_800x600.jpg
Kretén,Kunhalmi Ágnes,Lendvai Ildikó
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?