Blogolj!

Juncker már megint hülyeséget beszél


Juncker ismét beleszállt hazánkban és barátunkba Lengyelországba. Porblémások vagyunk. 

Ezúttal – a szokásokkal ellentétben – a lengyeleket ütötte keményebben az Európai Bizottság elnöke. Jean-Claude Juncker a Politicónak adott interjút, amelyben azt mondta, hogy a lengyelek és mi problémás helyzet elé állítjuk Európát. 

Azt, hogy pontosan mi a baj a lengyelekkel, azon kívül, hogy küzdenek a saját nemzeti értékeikért, azt nem tudni. Velünk és a kormányunkkal biztosan az a probléma, hogy megvédtük az egész kontinenst az ellenőrizetlen migráns-áradattól. Emellett az is gond lehet, hogy mindezt mindenféle EU-s segítség nélkül tettük. Ne feledjük, hogy a kerítés, amely meggátolta az elszabadult migránsáradatot nem volt ingyen, de egyelőre egyetlen európai vezető sem kérdezte meg, hogy mivel tartozik a közösség, ehelyett csak vegzálnak minket, a támogatások megvonásával fenyegetnek, folyamatosan idióta eljárásokat kezdeményeznek ellenünk. 

Szóval, aki az európai közösség részeként a saját érdekeit is szem előtt tartja az probléma Juncker szemében. Az ilyen kijelentések kapcsán csak azon gondolkodik az ember, hogy az elnök épp többet ivott, mint kellett volna, vagy kevesebbet. Nála egyik sem vezet eredményre, mert nem jobb lesz a kedve, hanem hülyeségeket beszél. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/40919/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?