Blogolj!

Öt hír, amit nem hagyhatott ki ezen a héten

Kecskés István

Volt itt minden. Leginkább vizes világbajnokság, de megdöbbentő képek érkeztek Rómából, elépesztő nyilatkozat Németországból és még a tusványosi sipoló nőről is született írás. 

A hét embere: Milák Kristóf (jobbra) három világcsúcsot úszott (Fotó: MTI)

Orbán Viktor beszédedt mondott Tusványoson és közben kifütyülte őt egy nő, akinek egy másik hallgató meghúzta a haját. Lett is belőle nagy ribillió, meg okos nyilatkozat, amiből kiderült, hogy min csodálkozott a protestáló. No, de mit szóltak ehhez a székelyek? 

Orbán Viktor füttyös barátnéja - videó

Feliratkozás blogértesítőre Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre. Feliratkozom Mennie kell-e Dabóczinak a BKK éléről? Ezen a blogon szeretnék helyet adni minden témának, ami csak elém kerül mind Magyarországról, mind a nagyvilából. Üzenet küldés a szerzőnek 2018 (2), Áder János (1), álcivil szervezetek (1), Alfano (1), Andrássy út 83.-85.

Bayer Zsolt egészen érdekes képeket közölt a blogjában. Azt nehéz lenne rámondani, hogy ez a férfidivat, de tény, hogy ezeket a retteneteket olyan emberek viselik, akiknek hazánkban egyessel kezdődne a személyi száma. 

A ROMLÁS VAGYOK, A HANYATLÁSVÉGI RÓMA...

Nos hát, itt tart a liberalizmus. Ez lett a nemzetállamok létrejöttének és a polgárságnak egykori ideológiájából. S hogy mi is ez az "ez"? Hát ez. Ezek. Egy fandli fos, laza csuklóval a nyilvános vécé falára löttyintve. Ezeket jobb időkben egyszerűen eltakarították. Ma pedig a "férfi" rágja szégyenében ökleit. Nem baj.

Sok baj van a muszlimokkal. Ezt mondjuk nagyjából eddig is tudtuk, de most Németországban jelent meg egy panaszos nyilatkozat, amely többek közt azt állítja, hogy auz említett csoport szitokszóként használja a zsidó meghatározást. 

Döbbenetes hír érkezett Németországból

Hosszú interjút adott a Bild am Sonntag című német lapnak a Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnöke. Josef Schuster arról beszélt, hogy Németországban növekszik a zsidó- és Izrael-ellenesség. Azt mondta, hogy bár az antiszemitizmus mindig is jelen volt a német közéletben, a bevándorló muszlim tömegek között azonban különösen elterjedt a gyűlöletkeltés - írta az Origo.

A hét egyik legfontosabb eseménye a vizes világbajnokság volt, amelyen a vízilabdázók második helye, Hosszú Katinka érmei mellett annak is örülhettünk, hogy Cseh László továbbra is álló csillag, de új sztár született Milák Kristóf személyében. 

Vizes vb: Milák Kristóf újabb világcsúccsal ezütsérmes!

A tizenhét esztendős Milák Kristóf új juniorvilágcsúccsak második lett 100 pillangón, Cseh László ötödikként csapott célba! Milák Kristóf fantasztikus idővel, juniorvilágcsúccsal jutott be a 100 pillangó döntőjébe. A mindössze 17 éves tárnoki fiatalember 50.77-et úszott az elődöntőbe, ezzel megjavította a tegnap délelőtt úszott rekordját. Ezzel a teljesítménnyel a hármas pályára került.

A humor sem maradhatott ki a héten: amellett, hogy a Trollfoci egy kicsit vizes üzemódba kapcsolt, Tibi atya maradt a piánál és a csajoknál.

8+1 fajta csaj Tinderen, akiktől hánynom kell

Mind ismerjük a Tinder nevű társkereső alkalmazást, ahol vígan húzkodhatjuk jobbra, netalántán balra az embereket egyéni gusztusunktól illetve a péniszünk vérteltségétől függően. Lassan 4 évnyi sikálás után már régen kialakult a nagy számok törvénye effektus, így körvonalazódnak bizonyos archetípusok a lányok között. Egy pár (szerintem) patológiás csajfajtát szeretnék most kiemelni a teljesség igénye nélkül.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/40757/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?