Blogolj!

Egy fenékről szólt az EFOTT

Ragnar Volarus

Tudják van az a rendezvény Velencén. Az EFOTT. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Koncertekkel, programokkal, mindennel ami a fiataloknak kell. Fellépett Sean Paul, a Hurts, Tinie Tempah és a hazai zenei élet legjava.

Ám az idei fesztivál nem a fellépőkről, a mókáról és mulatságról marad emlékezetes. Egy facebook csoport, a "Nem tehetsz róla, tehetsz ellene" ugyanis a nők elleni támadásnak vett egy képet. Maga a csoport a nők elleni erőszak ellen fellépő társulás. Ami rettentően helyes, a célokkal maximálisan tudok azonosulni, nincs helye ilyennek a modern világban sem. Ám úgy érzem az ingerküszöb kalibrálásával gondok adódtak. Vagy a látással. Íme a kép, ami kiverte a biztosítékot.

Szerintük egy férfi markol. Francia manikűrös kézzel. Na most az a férfi, akinek ilyen a körme, az legjobb tudomásom szerint nem ilyen helyeken matat. 

Persze más kérdés, hogy ennyire merész képpel miért támad az EFOTT? Alapvetően egy olyan fesztiválról beszélünk ami vízparton zajlik és nyáron, ahol előfordul, hogy néhány elvetemült fiatal gazember nem átall fürdőruhában megjelenni. Másrészt hiába tiltakozunk, a mai fiatalok öltözködése már valóban nem a 19. századot idézi. 

Erről a képről inkább a fiatalság jut eszembe. Ráadásul ha jól olvasom, az van arra a matricára írva: Csak szabadon. Summa summarum, sajnos a nők elleni erőszak jelen van, kár lenne tagadni. De nem kell minden bokorban az ördögöt látni.

Mindenesetre természetesebbnek hat, mint ez a két szépség itt lent. Remélem nem vagyok egyedül a véleményemmel.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/40343/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?