Blogolj!

Vizes vb: elkészülTEK

Kecskés István

Balatonfüreden is elkezdődött a vizes világbajnokság. Amellett, hogy született egy hetedik hely is, érdemes volt nyitott szemmel járni az utcákon. 

Egy dolog biztos. Félnie nem kell senkinek, mert komoly a biztonság. Rengetek a rendőr, akik ráadásul nem is kispályások, hiszen a TEK vezényelte ki erőit a versenyre. 

Az ráadásul nem is nagy mutatvány, hogy az egyenruhások sétálgatnak a Balaton mellett, mert a felkészültség ennél sokkal nagyobb – és tegyük hozzá kicsit ijesztő is. Ugyanakkor a helyszínen szurkoló gyerekek (és felnőttek) számára nagy látványosság a kivezényelt harckocsi. 

A sportesemény helyszíne természetesen elkészült az esemény kezdetére. A nézők és a VIP-vendégek is kiváló kiszolgálással találkozhattak. A kiemelten fontos vendégeknek fotelek, asztalok külön büfé is a rendelkezésükre állt – ahogy ez szokás. 

Egy dolog volt, ami arra utalt, hogy rohamtempóban készült ez a balatoni helyszín. A képen látható valamik voltak az asztalomon. Nem tudni mi ez, de nem kellett semmire. 

Az első füredi versenyen – a férfiak 5 kilométeres távja volt az első program – megtelt a lelátó, így nagyjából 1500 szurkoló látahatta Rasovszky Kristóf hetedik helyét. Volt, akinek nem is jutott hely, de kreatívan megoldotta, hogy legyen fényképe az érmek átadásáról. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/40322/pics/lead_800x600.jpg
Balatonfüred,FINA 2017,úszás
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?