Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ismét a kereszténységet gyalázták a homoszexuálisok


Megint nem bírt magával Schilling Árpád, és egy jó nagyot rúgott az egyházakba. 

"Engem meg a húsvéti körmenet zavar, miért nem csinálják a négy fal között? - mondta a homoszexuális felvonulás előtt Schilling Árpád a HVG tudósítása szerint. A rendező szerint a parlamentben ülök többsége homofób. Követelte, hogy Orbán Viktor kérjen elnézést az LMBTQ közösségtől, amiért elszabadította a suttyó buzizást ebben az országban. 

Az úgynevezett Pride előtt hetekig arról lehetett hallani, hogy a szervezők mindent elkövetnek azért, hogy a rendezvényen semmilyen másokat sértő és megbotránkoztató dolog ne hangozzon el. Mindezt a megnyitóig sikerült betartatniuk, mivel Schilling szavai joggal háborítanak föl minden jóérzésű embert. 

Én még nem láttam olyan húsvéti körmenetet, akkor nők és férfiak azonos nemű társaikat taperolták volna, vagy éppen meglehetősen lenge ruházatban rázták volna a seggüket. Olyan körmenetet sem láttam, ahol a felszólalók arról beszéltek volna, hogy aki nincsen ott, az csak rossz ember lehet, és ki kell vetni a társadalomból, vagy éppen fasiszta és náci. 

A magyar Pride egyértelműen a gyűlölet és a kirekesztés ünnepe. Gyűlölnek mindenkit, aki nem fogadja el az ő nézeteiket, és kirekesztenek minden más véleményt, aki csak meg meri kérdőjelezni az ő világlátásukat. Egyszerűen szólva ők az igazi nácik. Schilling eddigi pályafutása során már nagyon sok hülyeséget beszélt, megteheti, mert szólásszabadság van. Nagyon szomorú, és mindent elmond a felvonulókról, hogy egyetlen ember sem volt, aki mindezek után lerángatta volna a színpadról a magát rendezőnek tartó Schillinget, és lekeverjen neki két nagy pofont. 

És mivel szólásszabadság van, ezért a jóérzésű embereknek és úgy gondolom nemcsak a keresztényeknek együttesen kell kiállnia, hogy elég legyen a vallásgyalázásból, amit ezek a nap, mint nap elkövetnek. Senkinek ne legyen kétsége, ha úgy alakul akkor a zsidókat, buddhistákat, muszlimokat gyaláznák a magukra annyira büszke emberek. Az igazán gyomorforgató pedig az, hogy éjjel-nappal semmi másról nem beszélnek, hogy mindenki legyen toleráns. Ezekben az alakokban semmi tolerancia nincsen csak a gyűlölet és a magamutogatás. Nagy szerencse, és köszönet a rendőrségnek, hogy nem hagyták, hogy feltöröljék ezekkel a „büszke” emberekkel a Kossuth teret, mert most mindenki pőrén láthatja, hogy kik is ezek valójában.

Címkék: Budapest Pride
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/40115/pics/lead_800x600.jpg
Budapest Pride
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Dorogi 2017-07-09 19:50:18
Nos, a Shillingnek nevet kellene váltani: € Árpád v $ Árpád ki tudja milyen pénzből buzul .....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?