Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Jobbikos képviselő simán "lehitlerezte" Orbán Viktort

Kecskés István

Bámulatos dolgokat produkál az élet, illetve a politika. A szélsőjobbról folyamatosan balra toldó Jobbik olyan kártyát vett elő, ami eddig csak al ultraliberális mozgalmakra volt jellemző. 

Azt írja a Facebookon Szávay István, a Jobbik parlamenti képviselője, hogy: 

Másfél hete szólaltam fel a Parlamentben Horthy születésének évfordulója alkalmával, de a kormány részéről akkor még csak válaszra sem méltattak. Néhány napra rá viszont maga a felcsúti zsebhitler vette elő a témát…

Elképesztő nem? Egy olyan párt képviselőjéről van szó, amelyik nem is olyan régen még börtönbe zárta volna a melegeket, vagy éppen azt vetette fel, hogy meg kell szakítani politikai kapcsolatot Izraellel. 

Persze ez már a múlt, ma már cukisodik a Jobbik, sőt már a liberális retorikát is magáévá teszi, vagyis az, aki nincs velük az nemcsak ellenük van, hanem antiszemita, náci, vagy éppen egyenesen Hitler. Ezektől a fordulatoktól biztosan jobban érzi magát Soros György, ez a fajta kommunikáció a politikai "párbeszéd" leges legalja. Innen már nem vezet út lefelé. 

Mondjuk erről a szintről már felfelé sem…

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/39805/pics/lead_800x600.png
Hitler,Jobbik,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?