Blogolj!

A nagy hohoho horgász, kicsit másképp

Ragnar Volarus

"Ha itt a nyár, ugye komám, egy nő a templomba lopni járt." 

Tudjuk jól, hogy a dalszöveg nem így van pontosan, de az élet átírta.

Merthogy a 28 éves, pincehelyi K. Ilona pénzért járt a templomba - mondhatnánk azt is, hogy lopni -, de a szekszárdi rendőrök elkapták - írja a Zsaru Magazin. 

Még május elején érkezett az első bejelentés a szekszárdi római katolikus plébániáról, hogy rendszeresen pénz tűnik el a Béla király téri templom adománygyűjtő perselyéből. A rendőrök a kamerafelvételek vizsgálata után észrevették, hogy az a lopások körüli időpontokban rendre egy fiatal, sporttáskás nő látogatta a templomot.

Május 29-én, reggel ismét megjelent a felvételeken látott nő, bement, majd sietve távozott is a templomból. A rendőrök ekkor megállították, és ugyan rózsafüzért nem találtak nála, de a táskájában három, darabonként egy-egy méter hosszú damilt, amik végén szigetelőszalaggal körbetekert pénzérmék függtek, azt igen. Ezekkel pecázott a perselyekben.

A nő beismerő vallomást tett, azt is elmondta, hogy egyszer egy nagy hal (tízezres) is akadt a damiljára, ami elszakadt, de a bankban szerencsére beváltották neki.

Azt nem mondta meg, hányszor horgászott a templomban, a rendőrség 10-15 alkalomra saccol. Lopás miatt indult ellene eljárás, mert erre a „halra” bizony egész évben horgászati tilalom van. Ezt most már Iluska is tudja.

 

Címkék: tolvaj
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/39797/pics/lead_800x600.jpg
tolvaj
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?