Blogolj!

A migránssimogatók már a Himnuszt is gyalázzák

Kecskés István

Egyre kevesebb jelző marad a migránsokat ész nélkül pátyolgató szervezetekkel kapcsolatban. Most éppen a magyar Himnuszba szálltak bele páros lábbal. 

A videómegosztón látható cím egy kicsit ijesztőbb, mint ami a végén lesz belőle, szerencsére nem írták át a nemzeti imádságot. Ellenben a Himnuszt használják fel arra, hogy alátámasszák a befogadás helyességét. Ugyanis a Migration Aid (na ki támogatja ezt a szervezetet nagyon???) videója rávilágít arra, hogy jövevényszavak szerepelnek a Himnuszban, vagyis ha nem lettek volna korábban külhonból hozzánk csapódók, akkor ezeket a szavakat nem is ismernénk, vagyis a páytolgatók gondolatmenetét folytatva a vers sem született volna meg. 

Szóval mondjuk a tatár, vagy a török dúlás nélkül mi magyarok semmik sem lennénk, így égető szükség van most a szír, líbiai, iraki, stb. menekültekre, hogy legyen jövőnk. 

Csak azt felejtik el elegánsan, hogy sem a tatárok, sem a törökök látogatása nem volt az a kifejezetten szórakoztató időszak. Hanem a történelmi iratokból az derül ki, hogy elég nehéz évek voltak azok a magyar históriában és talán nem is kellene ezekhez hasonlókat átélni…

Címkék: Himnusz, migráns
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/39179/pics/lead_800x600.jpg
Himnusz,migráns
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?