Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Melltartó hordására biztatják a férfiakat – most nem tiltakoznak a jogvédők

Kecskés István

Azt mondja egy tanárnő, hogy egészen érdekes reklámmal találkozott: a képen egy nő és egy férfi látható, a fura az egészben az, hogy a fotón a pasi viseli a melltartót. Hol van már ugye az a mélyen kirekesztő és elnyomó mondat, amely arról szólt, hogy ki viseli a nadrágot, ma már azt várják a feministák, a liberálisok, a "genderesek", hogy fehérneműt is cseréljünk a gyengébbik nem képviselőivel – jaj már látom is magam előtt, ahogy a "gyengébbik nem" kifejezéstől befeszülnek a feministák, akik nem hajlandóak jól érteni ezt a meghatározást.  

Ki kell próbálni? Biztos?

Visszatérve a reklámra: "Olyan kényelmes, hogy mindenkinek fel kell próbálnia" olvasható a hirdetés bal oldalán, amelynek a másik felén egy szakállas, alaposan tetovált férfi látható melltartóban. Bevallom, hogy – a férfitársaim jelentős részéhez hasonlóan – barátja vagyok a szép melltartóknak és nem vetem meg azt sem, amit tartanak. Ellenben az nagyon zavar, ha ezt a NŐI fehérneműt egy szakállas férfi hordja. Értem én a reklám szövegét, de abban biztos vagyok:nem lehet annyira kényelmes ez a ruhadarab, hogy azt nekem fel kelljen próbálni. Arról a tényről ne is beszéljünk, hogy esetemben például teljesen funkciótlan, mert ugye semmiféle kosárra nincs szükségem mellkas környékén. 

Persze a helyzet sokkal rosszabb annál, mint hogy az ember csak füstölögjön ezen, ugyanis ezt nemcsak a tanárnő, vagy én láthattuk, hanem a diákok is. Tudják ők azok az emberpalánták, akik jelenleg még igencsak fiatalok, adott esetben a mi gyerekeink, akiket szeretettel nevelünk, készítünk az életre, a feladatokra és arra is, hogy nekünk majd unokákat ajándékozzanak, neveljenek fel. A helyzet az, hogy lehet ugye tiltakozni sok minden ellen, de az életnek már csak az a rendje, hogy például a nők életet adnak a gyermekeknek. Nyilván nem ez a szebbik nem képviselőinek fő foglalkozása, de a tudomány jelenlegi állása szerint erre a csodára senki más nem képes. Vélhetően ez nem is változik majd, hiszen a Jóisten, így talált ki minket embereket. 

Szóval ma már egy tanárnak nemcsak a matematikát, a magyart, vagy éppen a történelmet kell megtanítania a lurkóknak, hanem arról is beszélnie kell, hogy mit keres a melltartó a reklámban egy férfin. Mit lehet mondani egy kérdésre, amit ezzel kapcsolatban feltesz egy gyerek? A baj az, hogy a liberális, gender, stb. gondolkodók elvárják, hogy mindenki, mindenre nagyon nyitott és befogadó legyen, ha nem így cselekszik, akkor azonnal a fejét vennék az embernek. Ráadásul olyan hangosak, hogy remegnek a falak a visításuktól. Vagyis, ha egy pedagógus elmondja a visszafogott, konzervatív véleményét, akkor áll a bál. 

Ahogyan akkor, amikor az Univernél, valami idióta kitalálta azokat a cimkéket, amelyek beszóltak a nőknek. Most bezzeg, amikor melltartós férfit nézünk, akkor hallgatnak a jogvédők, mint szar a fűben. Mert ugye ez szerintük trendi. Szerintem meg az a trendi, ha a melltartót továbbra is a nő viseli – mindenki sokkal jobban jár. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/39123/pics/lead_800x600.jpg
gender,jogvédő,liberális,melltartó
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?