Blogolj!

Nem egyszerű terror, hanem hidegvérű kivégzés volt

Kecskés István

Félelmetesek a londoni támadás túlélőinek beszámolói. Megelevendetek azok a filmek, amiket az Iszlám Állam korábban elrettentésként hozott nyilvánosságra. 

Mindannyian láttunk olyan videókat, amelyeken az iszlamisták hidegvérrel végeznek ki európai, vagy amerikai embereket. Levágott fejekkel, elvágott nyakakkal sokkoltak minket a terroristák, akiknek beteg elméjük úgy gondolta, ezzel megfélemlítenek minket. 

A londoni terrortámadás túlélői félelmetes eseményekről számolnak be. Nem is terrortámadás volt ez, hanem kivégzés. Az áldoztoknak nem volt bűne azon kívül, hogy európaiak, fehérek és esetleg keresztények. 

„Láttam, ahogy azzal a hatalmas késsel háromszor megszúr egy embert – a gyilkos meglehetősen nyugodt volt" – mondta az egyik. 

„Egy húsz év körüli nő lépett be a kocsmába. A nyakából és a szájából ömlött a vér. Azt hiszem, elvágták a torkát" – emlékezett vissza a másik. 

És akkor most emlékezhetünk arra a papra, akinek mise közben vágták el a torkát, magunk elé idzézhetjük a berlini, vagy a nizzai támadásokat. Eddig azt hittük filmet nézünk, de sajnos ez már nem igaz. Csak reménykedhetünk abban, hogy szereplői, áldozatai nem leszünk annak a horrornak, amit a szemünk előtt forgatnak. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/38991/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?