Blogolj!

Macron és Juncker jobban utálja a magyar festőt, mint a terroristákat


Emmanuel Macron formában van. Legutóbb arról beszélt, hogy a kelet-európaiak jelentik Franciaország egyik legnagyobb gondját. 

Emannuel Macron francia elnök Jean-Caude Junckerrel folytatott tárgyalásai után kijelentette, Franciaország egyik legnagyobb gondját a kelet-európai olcsó munkaerő jelenti, ezért egy új szabályozást fognak az Európai Parlament elé terjeszteni. (hirado.hu)

Pesze, hogy mi vagyunk a rákfene… Amikor két szellemi felhőkarcoló találkozik és ilyen megállapításokra jutnak akkor az ember komolyan elgondolkodik azon, hogy vannak párhuzamos univerzumok. Macron és Juncker él az egyikben, mi pedig a másikban. 

Biztos bosszantó, hogy a magyar felszolgálók, pékek, köművesek, festők, stb. egy csoportja a hazájától nyugatabbra keresi a boldogulását és olcsóbban dolgozik, mint Jürgen, vagy Jean. No, de azért azt ne felejtsük el, hogy nem János, vagy Karel robbantott Párizsban. 

Az ember szeret összeesküvés-elméleteket gyártani. Amiről Macron most beszél, az nem más, mint egy számunkra igencsak előnytelen alku előkészítése: ha nem engedjük be ész nélkül a bevándorlókat – másként: nem bontjuk le a kerítést –, akkor majd jól kitolnak a kelet-európai munkavállalókkal. 

Európai megoldás? Inkább kissé beteges, hiszen ez akár azt is mutathatja, hogy jobban félnek Jánostól, a festőtől, mint Ahmedtől a terroristától. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/38810/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Attila 2017-05-30 06:31:15
Két idióta megbeszélte , hogy tolja le európa torkán a v4 megbüntetését amit soros vezényel
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?