Blogolj!

Soros Kanadában is belenyúlt a tutiba…


Civilnek hazudott, sebtében összetákolt szervezeteket pénzelve sikerült megbuktatnia a kanadai konzervatív kormányt. Tisztességes választás? Jogszerűség? Sorosnak ezek semmit sem jelentenek…

Soros és az általa pénzelt kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau

Két évvel ezelőtt a liberális világban óriási ünneplésben részesítették Kanada „sármos fiatal” miniszterelnökét, aki „rommá verte” az addig kormányzó konzervatívokat.

Óriási példa nélküli győzelemről áradoztak, ahol a jó, mármint a féktelen liberalizmus és globalizmu, legyőzte a rosszat, azaz a konzervatív és nemzetit.

Mára már kiderült, hogy a fényes diadal, nem volt más tulajdonképpen, mint egy ocsmány választási csalássorozat.

Kanada törvényei tiltják, hogy a politikai kampányokat külföldről finanszírozzák. De hát Sorossal nem számoltak a kanadai jogalkotók. Ő ugyanis a törvények fölött állónak érzi magát nem csak az Egyesült Államokban, hanem szerte a világon.

A kanadai újság által idézett kanadai választási ügynökség (Elections Canada – a Parlament alá rendelt független testület) jelentést adott ki, amelyben leleplezi, hogy a kanadai választást érdemben befolyásolták olyan civil szervezetek, amelyek pénzt csatornáztak be a korábbi konzervatív kormány megbuktatására. Mintegy 6 millió dollár áromlott be ezen szervezeteken keresztül. A legnagyobb támogató a Soroshoz köthető, kaliforniai és New-York-i székhelyű Tides Foundation volt.

Mint az újságcikkből kiderült, a kanadai törvényeket tudatosan kijátszva, a civil szervezeteknek juttatott sok millió dolláros támogatással befolyásoltak 29 kulcsfontosságú körzetet. Ebből 25-ben nyertek a Soros-által támogatott liberálisok, ami 96 képviselői helyet eredményezett számukra.

És ezen a ponton nem lehet nem észrevenni az összefüggést a kanadai Soros-módi és a CEU-egyetem illetve a magyar civil törvény körüli hisztéria között! 

A magyar kormány ugyanis pont azért akarja átláthatóvá tenni a civilnek mondott szervezetek külföldi finanszírozását, hogy Soros ne játszhassa ki a kanadaihoz hasonló módon a törvényeket. Ezért megy a hiszti hetek-hónapok óta, hiszen az teljesen nyilvánvaló, hogy a magyar balliberális oldal választási kampányát Soros akarja finanszírozni. Ha meghagyják számára a kanadaihoz hasonló kiskaput…

p.s.: A teljes kanadai újságcikk megtekinthető itt: http://news.nationalpost.com/news/canada/canadian-politics/millions-in-foreign-funds-spent-in-2015-federal-election-to-defeat-harper-government-report-alleges

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/38570/pics/lead_800x600.jpeg
2018,álcivil szervezetek,ceu,kampányfinanszírozás,Soros
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?