Blogolj!

Hazugságot terjeszt egy bukott szocialista Bayer Zsoltról

Kecskés István

Nem kérdés: Bayer Zsolt szokott keményen fogalmazni, ám amit most terjeszt róla egy bukott gyáli szocialista – aki amúgy közművelődési előadóként dolgozik –, az lehet, hogy jogi kategória.

Azt írja Véghné Bágya Ildikó, hogy "...az Ön által kivételes egyéniségnek tartott, és preferált személyiség ilyen kijelentéseket tesz mint a KRÓNIKA címlapján egy szerintem elmebeteg!"

A hölgy, aki 2014-ben Gyálon indult az önkormányzati választásokon, MSZP-DK-s színekben, de a választók (józan) ítéletének köszönhetően távol maradt a képviselő-testülettől, jelenleg a szocialista vezetésű halásztelki önkormányzatnál dolgozik közművelődési (!!!) előadóként. Íme a Facebook hozzászólása – csak úgy közművelődésileg. 

Hogy a kamu címlapot ki készítette az persze soha nem derül ki. Az biztos, hogy Bayer Zsolt ilyen újság elején nem szerepelt. És nem mellékesen az is tény, hogy soha nem beszélt tömegbe lövetésről. 

Pedig Véghné az alábbi címlapot terjeszti. 

Ilyen formán a közművelődési előadó hazugságot terjeszt, amellyel megpróbál lejáratni egy publicistát. Nem biztos, hogy a továbbiakban is el kell őt tartani közpénzből a Pest megyei településen, hiszen kétségtelenül bebizonyítható, hogy ebben az esetben – finoman szólva – nem írt igazat. Pedig tudhatná, hogy a leírt szavaknak súlya van, hiszen még a helyi újság szerkesztéséért is ő a felelős.

Jelen esetben – közművelődésileg – elég felelőtlennek tűnik. Hogy aztán ez valóban jogi ügy lesz-e az már Bayer Zsolt dolga. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/37172/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?