Blogolj!

"Bajszos szar!" – a stílus maga a trolldemokrata


Áder János aláírta a felsőoktatási törvényt, amelynek a huszonegynéhány érintetteje közül mindössze a CEU tiltakozik a bevezetése ellen. Spontán tüntetés bontakozott ki a Sándor palota, a köztársasági elnöki rezidencia előtt. A demokráciát hiányoló tüntetők, akik éltek a spontán megmozdulás jogával, ismét átléptek egy határt. 

Láttunk mi már sok mindent. Volt itt ugye elkúrásról beszélő miniszterelnök, gumilövedékkel oszlató rendőrség és még nemzeti ünnepet szétfütyülő "politikus" is. Hétfő este a fenenagy demokráciánk kellős közepén – értsd: itt tényleg mindent lehet, pedig ugye a demonstrálók szerint itt nincs demokrácia –, olyat hallottunk, amit eddig még soha. "Bajszos szar!" – ezt ordíbálták  trolldemokraták. (Videó: index.hu)

De tényleg: ez mi a túró?

Mert ugye az, hogy a parlament előtt vasárnap azt üvöltözték, hogy "Be kell mennem pisilni!", még belefér a trolldemokratákról kialakított képbe, de ez?! Ez az alpári, mocskos stílus érthetetlen és a közben hallható kacagás teszi igazán gusztustalanná az egészet. Számomra ez az egész jelenetsor azt is bizonyítja, hogy ezek nem akarnak semmit, egyszerűen csak a zavarkeltés a céljuk. Szelfiznek a rendőrökkel, alpári rigmusokkal gúnyolódnak, a CEU mögé bújva akarnak hisztériát kelteni. 

A stílus persze maga az ember. 

Meg a párt. 

Az MSZP véleménye Áder Jánosról miután az elnök aláírta a törvényt. 

Fotó: mszp.hu

Most azt nem kezdem el visszadobálni, hogy ezt az a párt mondja, amelynek emblematikus figurája elismerte a magyar ellenzék és Soros összefonódását, amelynek egykori miniszterelnöke behódolt az IMF-nek és társainak. 

A stílus maga a párt és a tüntető. 

(címlapi kép: index.hu)

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/37074/pics/lead_800x600.jpg
Áder János,ceu,tüntetés
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Alex 2017-04-24 17:22:14
Trolldemokrata a büdös retkes náci hazaáruló kurva anyád, te orbáncsicska szarházi... bújj be a bajszos szar szerelemed seggébe nyomorult nemzetszégyene pribék seggnyaló szarházi cseléd...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?