Blogolj!

Ez a világ hemzseg a képmutató hülyéktől!


„Szexista” reklám kontra megerőszakolt, meggyalázott nők milliói. És egy nagyon hülye reklámügynökség

Miközben már nem csak a sötét Afrikában, és nem csak a háború sújtotta Ázsiában, hanem már Európában is egyre több nőt ér szexuális erőszak, mert a fékeveszett muzulmán csürhét szabadjára engedték a félhülye liberálisaink, egy überhülye magyar reklámügynökség azzal van elfoglalva, hogy nyilvánosan elhatárolódjon a saját ügyfelének reklámszövegétől. Mert hogy az szerintük szexista és sérti a nőket!

Nos, a reklámszöveg, amitől fontosnak tartotta elhatárolódni a Well Reklámügynökség nevezetű idióták gyülekezete:

Ilyenkor tolul minden normális ember agyába a vér és ráb…na egy méreteset ezeknél az idiótáknál az asztalra, hogy tényleg ez a legnagyobb probléma ebben a nyomorult világban? És nem mellékesen megkérdezném, hogy mégis mi a jó… k…. anyád a szexista ebben a reklámban?

Ez az álszent, undorító, képmutató, liberális viselkedés, amely kezdi áthatni a világot, ez vezetett oda, hogy ezt a reklámot szexistának kell tartani és kell határolódni tőle, miközben a hozzájuk mindenben hasonló liberális politikusok olyan emberek millióit szabadítják rá az európai nőkre, akik szerint minden európai nő kurva és szabad préda. És ekként is bánnak velük. 

Kíváncsian várom tehát, hogy a Well Reklámügynökség mikor határolódik el például a bevándorlási kvótától, mert az súlyosan szexista és sérti a nőket.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/36895/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?