Kirúgták Gothár Pétert a Színház- és Filmművészeti Egyetemről
Az egyetem Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.
Blogolj!

Botka borissza álciviljei

Pintér M. Lajos

Súlyos balhé tarkította a Botka László-féle szegedi közgyűlés legutóbbi ülését, miután az MSZP önjelölt miniszterelnök-jelöltje nem vette át a 11 milliárddal meglopott Szeviép-károsultak petícióját, majd rendőrökkel vitette el az átvert vállalkozók jogi képviselőjét, aki a karzatról kiabálva igyekezett jobb belátásra bírni a trónusban szenvtelen ücsörgőt, és játékbankókat szórt a szocialista városatyák közé. A csúnya ügy még Honatyánkat is megihlette, aki felvetette, Botka uraság akkora demokrata, hogy szíve szerint bilincsbe verné az ellenzéket.

A kormányrúdhoz(?), de legalábbis a baloldali talicskanyélhez készülő vörös pöffeteg azonban nem volt mindig ilyen érzékeny, amikor valakik megzavarták közgyűlésének rendjét. A SZEGEDma.hu friss cikkében és videójában felidézi, hogy 2012-ben a balosok által feltüzelt, a városháza előtt jól megforraltboroztatott, majd amatőr módon civilnek álcázott demonstrálók – köztük egykori szocialista képviselőjelöltek, mai képviselők, DK-sok és millások – rontottak neki a díszterem előtt a Fidesz-KDNP többséget alkotó képviselőinek, akik éppen a szabadtéri igazgatójának leváltásáról döntöttek. Amúgy polgári-keresztény módra, miután a szóban forgó direktor irányítása alatt álló művészeti intézmény szarral a tányérban értelmezte újra az utolsó vacsorát. A heves folyosói lökdösődés és üvöltözés közepette néhány „fel lesztek akasztva” is elhangzott, úgy „barátilag”, de a Botka-féle városházi biztonsági szolgáltat tétlen maradt, és rendőrökért sem kiáltott a polgi.

Persze meg sem lepődünk: „Fizessenek a gazdagok” Árokásó László Gyurcsánnyal és Bajnaival karöltve fejlesztette tökélyre a pléhpofát és a kettős mércét 2010 előtt. Összenőttek, mert összetartoznak.

Címkék: Botka László
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/36783/pics/lead_800x600.jpg
Botka László
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?