Kirúgták Gothár Pétert a Színház- és Filmművészeti Egyetemről
Az egyetem Gothár Péter szerződését a mai nappal megszüntette.
Blogolj!

Nőket elnyomó férfiakat támogató nők

Kecskés István

Jött a hír, hogy megalakult a szaúdi női tanács. A testületnek tizenhárom tagja van. Három Ahmed, négy Mohamed, egy Zorah, három Yousuf és két Yazid. Most, hogy az itt felsorolot nevek, mind férfi keresztnevek, az tényleg ne zavarjon meg senkit, mert a szaúdi női tanácsba momentán egy hölgy sem került csak, kizárólag férfiak alkotják ezt a testületet. 

A női tanács. Tizenhárom férfi…

Persze nincs ezen mit csodálkozni, az orvosi tanácsban sincs egyetlen nő gyógyász sem – nőgyógyász az akad egy. 

Szóval ez Szaúd-Arábia, amely azért talán nem a legsötétebb kelet, mindenesetre erőssen konzervatív egy hely, ahol a nők szava semmit sem számít. Illetve de! Hiszen férfi felügyelete mellett élhetnek és állítólag volt már olyan, hogy reggel köszönhettek. Ellenben autót azt nem vezethetnek, de megesett már, hogy egy nő beülhetett hátra egy kocsiba. Nem a csomagtartóba – az ülésre. 

Viszont! 

Az önkormányzati választásokon már szavazhattak, sőt még boltban és vendéglőben is dolgozhatnak. 

Mifelénk meg folyton hangoskodnak a női jogvédők – olykor joggal! –, hogy milyen rossz itt nálunk a nőknek – most olyan mélyre nem megyek le, hogy már ma is több nőt láttam autót vezetni, mert ez így normális… És közben az az érdekes, hogy ugyanezek a hisztéria szervezetek sokszor összemoshatóak a migránsokat pátyolgató civilekkel. Vagyis abból a klultúrkörből származó férfiak befogadását akarják elősegíteni, ahonnan csak olyan alfahímek jönnek, akik elnyomják a nőket. 

Bolond világ ez. Női tanács nők nélkül, nőket elnyomó embereket segítő női jogvédők. 

De idézzük az egyik ilyen magyar Facebook csoport bemutatkozó szövegét: "Az erőszak áldozata soha, semmilyen körülmények között sem hibáztatható. Nem tehetsz róla, tehetsz ellene. Gondolkodjunk együtt, hogyan!"

Teljesen igazuk van!

Csak a tetteik nem állnak ezzel összhangban, hiszen az illegális bevándorlók segítése, éppen az ellenkezőjét eredményezheti. Gondoljanak mondjuk Kölnre, amikor a szilveszteri buli közben a migránsok válogatás nélkül zaklatták a nőket. És nem azért, mert a lányok, asszonyok autót akartak vezetni. Pusztán azért, mert nők.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/36481/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?