Blogolj!

Így támadnak a liberálfasiszták


Meglepően hasonló módszerekkel dolgozik a hazai szélsőjobb és szélsőbal, ha az érdekeik úgy kívánják.

Egyszer volt, hol nem volt, egyszer megjelent egy írás a Momentum Mozgalom egyik fiatal üdvöskéjéről. A cikkben részletesen ki volt fejtve, hogy milyen családi háttérből jött az ifjú politikus, és mit tett, hol dolgozott az eddigi életében. Mivel az utóbbi években rengeteg ilyen cikket olvashattunk a balliberális oldalakon, ahol a leleplezett politikusról azt is megtudhattuk, hogy unokatestvérének a barátjának ükapja egyszer meghúzta Margitka haját a faluvégen, ami teljesen egyértelmű bizonyíték arra, hogy az érintett politikus egy alávaló bűnöző, ezért mindenki úgy gondolta, hogy ennek az írásnak is helye van az internetes térben.

És láss csodát, mi történt. Miközben az ellenzék szerint Magyarország a 248 millió éhező országa, a gazdaság az összeomlás szélén van és nemzetközileg teljesen elszigetelődtünk, akkor a magát nagyon haladónak gondoló baloldali sajtó egyik legfőbb témája, hogy milyen alávaló dolog szegény ifjúpalántáról írni. A nagy felháborodás meg lett azzal is tűzdelve, hogy az ominózus cikk mellől eltűnt a szerző neve is. Na ez aztán skandalum, és a hazai liberálfasizmus kiemelkedő oldala arccal-névvel leleplezte a gonosz újságírót. 

Még a 2000-es évek végén indította el az egyik szélsőjobboldali-náci portál azt a gyakorlatot, hogy a nekik nem tetsző újságírónak a nevét, arcát és telefonszámát megosztották a nagyközönséggel, így mindenki elmondhatta a véleményét személyesen az illetőnek. Akkor még a honi balliberálisaink nagyon fel voltak háborodva, és nagyon megvoltak rendülve, hogyan fajulhatott el idáig a dicsőséges harmadik köztársaság. Talán még valami charta-tüntetés is volt, de lehet csak TGM szörnyülködött.

Az idők azonban megváltoztak, és úgy látszik a Jobbik-baloldal nagy összeborulásban az újdonsült barát eszközeit is illik felhasználni. Nincs ebben semmi meglepő, mivel tudjuk jól, hogy a kisnyilasokból lettek a legnagyszerűbb kommunisták. Na de térjünk vissza a kiindulópontra. A nagy skandalum idején a liberálfasisztáknak arra is volt idejük a demokrácia, a szólásszabadságért való küzdelem napjaiban, hogy személyes levelekkel bombázzák az ifjú momentumost leleplező személyt. Majd miután a cikk szerzője semmilyen személyes levélre nem válaszolt, akkor az érintett „beszélgetést” önhatalmúlag nyilvánosságra is hozták a liberálfasiszták. 

Egyelőre itt véget is ért a mese. Ja mégsem, mert az ifjú politikustehetségnek még egy helyreigazításra sem futotta.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/35969/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?