Blogolj!

A parasztozók bunkó alelnöke


A Momentum Mozgalom nevű párt egyre szórakoztatóbb – lassan már olyan, mint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Azon túl, hogy leparasztozták a vidéki embereket, most éppen egy Soproni Tamás nevű illető, a mozgalmisták alelnöke "faszozott" egy jót. Azon túl, hogy ezt nem illik a televízióban tenni, a műsorból az jön le, hogy ez az illető egy büdös bunkó. 

Ugye az utóbbi időben a magyar emberek viszonya elég speciális a Sopronival, hiszen ez egy Heineken termék és a Csíki sörrel történt események után sokan nem veszik kezükbe ezt az italt, de térjünk vissza az ifjú momentumistára. 

Az Echo TV-ben megszólaló Soproni Tamás a videóban 9.30-tól adja meg a mozgalmuk eszenciáját. 

"Ki a faszom az a Szabó Pál?" – teszi fel a kérdést Soproni. Jópofa… Mondjuk a stílus maga az ember – mindenki kedve szerint vigye tovább a gondolatot és ezzel nem Szabó Pált mentegetem. 

Szegény Földi-Kovács Andrea műsorvezető erősen meg is döbbent, mert ez a stílus még a kabaréba illő Magyar Kétfarkú Kutya Pártra sem jellemző, de azért határozottan helyretette a fiatalembert, aki aztán a későbbiekben még vicceskedni is próbált a műsorvezetőnővel – sikertelenül. 

Ha már a viccpárt szóba került. Most, hogy van a Momentum legalább már tudjuk, hogy lesz koalíciós partnere a választás előtt. A két kabaréba illő szervezet tökéletesen összeillik. 

Jó lenne tudni a Momentum értékeit – vetette fel a műsorvezető. A válasz az alelnöktől: "Mi tudjuk!" Jó mondjuk az sem kevés, hiszen a műsorból az is kiderült, hogy hány tagja van a mozgalomnak. Soproni szerint sok köztük a vidéki. Persze árnyalja a képet, hogy midössze 99-en alapították a Momentumot. Vagyis kb. 50 vidéki tagjuk van, vélhetően az agglomerációból. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/35921/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?