Blogolj!

Már az orvosok is ész nélkül hazudnak a migránsokról?


Na, kérem itt jelentős baj van. Mostantól a Soros György által pénzelt Orvosok Határok Nélkül nevű szervezetet Orvosok Ész Nélkülként kell emlegetnünk és erre egy olyan fórumon hívták fel a figyelmet, amit szintén az amerikai-magyar milliárdos támogat. 

A helyzet a következő: napok óta olvassuk azokat a híreket, amelyek szerint szegény migránsokat megverik a szerb-magyar határon, sőt még kutyaharapásokat is találni rajtuk. Ezt nyilván harsogja a Soros-média zászlóshajója a 444.hu és ész nélküli közleményekkel az Orvosok Határok Nélkül szervezete is. És akkor jönnek a liberális oldalak olvasói és tételesen elkezdik cáfolni ezeket a híreket. 

A csepel.info találta meg a felháborodott kommenteket a 444.hu-n és a HVG online kiadásának fórumain. 

444 oldalán a legtöbb tetszést egy gif-animáció kapta, ami azt mutatja, hogyan verik át a médiát az illegális határátlépők, amikor áldozatként próbálják magukat bemutatni. A HVG oldalán az a hozzászólás kapta a legtöbb tetszést, amely szerint a “menekültek” leginkább egymástól szereznek sérüléseket, a kutyaharapások pedig a szerb oldalon található tanyákat őrző kutyáktól eredhetnek. A migránsok ugyanis nem csak az országhatárokat, de a magántulajdont és törvényeket sem tisztelik, így aligha lehet meglepő, ha egy-egy házőrző eb időnként ellátja a bajukat.

De komolyan miért kell minket hülyének nézni? 

Mert ugye azt látjuk, hogy a migránsok nem igazán békések. Leginkább az illegalitás talaján vannak, nem sok közük van a törvényes ügyekhez. Azt eddig is tudtuk, hogy vannak olyan szervezetek, amelyek szívesen simogatják őket, de az mégis egy új momentum (momentum…), hogy ezek a civilek a szemünkbe is hazudnak. És a saját fórumaikon buktatják le a saját hazugságaikat. Lehetnek ezek orvosok ész nélkül, vagy éppen a megszokott Soros-bébik. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/35720/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
György 2017-03-08 22:04:34
Én inkább hiszek a szomszédomnak,aki a két kisgyermeke mellett havonta 7 napot tölt a határon ! Egy valamitől fél,hogy ne hozzon haza valamilyen betegséget ! Először én adtam neki egy köteg egyszer használatos kesztyűt és fertőtlenítőt ,ma már az egészségügyisek gondoskodnak róluk .Elmondása szerint,olyan bőrbetegségeket látott,hogy még a Szlávik prof-nak is kapaszkodnia kellene a beazonosításhoz,nem még a gyógyításhoz !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?