Blogolj!

Kinek járna a fejbekólintás?


Azt írja valami Thüringer Barbara az indexen, hogy Markolókanállal találtak el egy ligetvédőt.

Na, most ez nettó hazugság. Hogy honnan vette? Naná, hogy a Ligetvédők Facebook posztjából.

Ezt írja Barbi baba: „A munkagépet 3:17-kor megpróbáltuk feltartóztatni, ám vezetője nem állt meg, egyikünket fején találta a gép gémjével, másikunkon pedig majdnem áthajtott. A gépkezelő az eset után a gépet hátrahagyva elmenekült a helyszínről, a rendőrség keresi. A városligeti fairtás ellen tiltakozó civilek közlése szerint az eltalált aktivistát kórházba kellett szállítani”. 

Na, akkor nézzük ezt a kórházasdit. A BRFK 13.10-kor úgy tájékoztatott, hogy az eltalált aktivista nem kért orvosi ellátást, sem pedig mentőt.

Na, ha engem fejbek.rna egy markoló, akkor csak kérnék egy fertőtlenítő hintőport…

Amúgy a sofőr sem tűnt el, hanem máshol várta a rendőröket (akiknek kiérkezésekor már a helyszínen volt), mint a haldokló aktivista, és készséggel állt kérdéseik elé…

Azért ez a sztori most már végképp felveti annak megtárgyalását, hogy derék (megemelt fizetésű) rendőreink, mi a bánatos f.szért nem intézkednek határozottan és normálisan? Miért mimózáskodnak műbalhézó rasztákkal szemben, akik telehazudják a világot, miközben törvénytelenül akadályoznak egy kiemelt állami beruházást? Vajon a német Polizei hány másodpercig tűrné ezt, mielőtt 72 órára fogdába zárná ezeket a neohippiket? (Pedig ott, ugye, a demokrácia fellegvára van.)

A Városliget Zrt. a közleményeken kívül túl sokat nem tehet (ezt szépen ki is használják a „ligetvédők”), a zsaruk dolga lenne végre férfiként viselkedni. 

Az állítólag fejbekólintott (de orvosi segítséget nem kérő…) Ligetvédő meg pofátlanul és vígan sakkozik(!) a „halálos” bólintás után. Hogy hol? Hát a markológépen!

Az fb-oldalukon talált fotót most közzétesszük, hátha a rendőrőrsön is megnézik. És akkor végre kérdeznek. És kifizettetik ezekkel a hepciáskodókkal az eddig károkozásaikat. (Faátültetés, tűzoltósági kivonulások).

Vagy ha nem, akkor polgártársaim másszunk mi is épületek tetejére, mondjuk, hogy Ligetvédők vagyunk, a rendőrök úgysem bántanak és a kiszállási költséget (cirka 300 000 forint alkalmanként) sem kell kiperkálni a tűzoltóknak.

Most komolyan: normális ez?

Egy fejbekólintás most már komolyan kijárna…

Mert egy játék markolókanállal tényleg fejbe lehetne verni az összes ligetvédőt – a homokozóban.

Címkék: Ligetvédők
3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/35611/pics/lead_800x600.jpg
Ligetvédők
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
daniel 2017-03-09 20:01:58
http://memesandactivism.blog.hu/2017/03/06/az_ev_legrosszabb_hetfo_reggele
puszil: a szerinted nem fejbevert ligetvédő

ps: ha gondolod, befotózom a kórházi papíromat ;)
Válaszolok
Mária 2017-03-08 07:33:57
Ingyenélők! Szórakozva csinálnak műbalhét! Aki meg rendesen szorgalmasan dolgozik, el kell hogy tartsa az ilyen lébecolókat! A képen élet erős fiatal sakkozással tölti a napját? azt hiszi ettől intelligensnek látszik? Nem kis barátom kezd el rágni a körmeid, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy a libsik nem adnak neked egy vasat sem, mert leégnek, mint a bőr a te képedről!!
Válaszolok
Kitalátor
Kitalátor 2017-03-07 13:30:56
Hol voltak ezek a buzgó aktivisták, amikor "szdszközeli" maffiózók védett területeket irtottak ki, és építkeztek "véletlenül" a telkük mellé is, az állami tulajdonú védett területre?
Hiteltelen szocioparaziták.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?