Blogolj!

Momentum Mozgalom: szar minden!


Bocsánatot kérek a DVTK-szurkolóitól, de a Momentum Mozgalomról ők jutottak eszembe. A miskolci drukkerek, valamikor a 2000-es évek elején kifüggesztettek egy transzparenst, amin egy egyszerű üzenet állt: "Szar minden!" Hát az olimpiát megtorpedózni vágyó momentumosok is így állnak a világ, vagy legalábbis a magyar politika ügyeihez. 

Pedig a bal oldalon most mindenki arra vágyakozik, hogy a Momentum Mozgalom valamelyik vezetője magához ölelje. Ki kell ábrándítani Botka, Gyurcsány, Szigetvári, Hadházy és Jávor urakat is: éppen annyira gyűlöli őket minden momentumista, mint amennyire Orbán Viktort. 

A különbség az, hogy a kormánypártok nem különösebben vágynak a párttá alakult szervezet közelségére, ám a baloldali és a liberális mozgalmak, akár egy halálos csókot is vállalnának azért, hogy egy lapon említsék őket a legújabb mozgalommal. 

Viszont a momentumosok – úgy tűnik – valóban minden pártról azt gondolják, hogy szar. Ennek eredménye persze az, hogy egyre több helyen gondolják róluk ugyanezt. Hamarosan elérkezik az időszak, amikor MSZP-s, DK-s, LPM-s szavazó is simán utalja majd a Momentumot, hiszen a pártok nagyjai is simán köpnek majd a mozgalmistákra. 

Azt ugy már sikerült elérnie a szervezetnek, hogy a magyar vidéki emberek nagy része utálja, hiszen egyik vezetőjük elég konkrét és meglehetősen negatív véleményt fogalmazott meg azokról az emberekről, akik nem Budapesten élnek. Azt meg majd meglátjuk, hogy mi lesz akkor, ha a Momentum az aláírásgyűjtéssel elveszi a fővárostól az olimpiát, ezzel együtt egy csomó fejlesztést. 

Lehet, hogy a végén – egy futballból vett, nyomdafestéket éppen tűrő fordulattal élve – ez a mozgalom lesz a szarok szara? 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33994/pics/lead_800x600.jpg
DK,Együtt,Momentum Mozgalom,MSZP,Olimpia 2024
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Pál 2017-02-18 21:18:35
Valakiknek nagyon fontos ,hogy a világ ne a valóságot lássa rólunk hanem a bizonyos médiából ömlő szemetet .
Válaszolok
Pál 2017-02-18 21:15:50
Elvárom a Momentum M. minden résztvevőjétől , évek múlva a saját gyerekeik kérdésére is elmondják. Magyarországi olimpiát azért akadályozták meg mert egy amerikai milliárdos, nekünk nagyon jót akarva kis apró pénzért belőlük szervezett ellenállókat .A véletlen pedig úgy hozta hogy Los Angeles rendezi majd helyettünk , bár magyar tüntetés finanszírozók ott nem toboroztak a helyi olimpia ellen.
Válaszolok
József 2017-02-18 18:07:25
Azt tudom, hogy minden népben van csőcselék, de hogy ennyire utálja valaki saját népét még nem tudtam elképzelni. Az oroszi varga (Drégely) az ministráns gyerek volt ezekhez képes. Remélem úgy végzi mint a varga a hazaárulásért. Aki pénzért hazáját így elárulja nem érdemel mást. Különben ki fizette a költségeket?? Los Angeles, vagy Párizs??? De Budapesten ennyi rosszul informált ember legyen szinte hihetetlen! Tudnillik hogy pénzt tudjak osztogatni, először meg kell keresni a forrást: Jobb lehetőség pedig nincs egy okosan megrendezett Olimipánál. A világ erre figyel ide jön itt fogyaszt itt él itt költi a pénzét és ha jól érzi magát akko vissza jön. Mert a legolcsóbb pénzforrás a "TURIZMUS".
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?