Blogolj!

Hogy lesz így gyerek, Vajna Timi?


A kitűnő Minden érdekel engem blog tavaly decemberben Nemzetmentő celebverseny című posztjában hírül adta Vajna (Palácsik) Tímea nyilatkozatát, miszerint gyermeket szeretne.

Ugye, az ember ilyenkor arra gondol, hogy a férjétől, Andy Vajnától (Vajna Andrástól).

Hurrá!

Hass, alkoss, gyarapíts!

ÁM!!!!

Itt a tragikus hír: Timike elhagyja az országot, de a kormánybiztos Andy (András) meg itt marad (rossz nyelvek szerint a nyakunkon…, de pfuj, ilyet nem írunk).

Akkor hogy lesz így gyerek?

Bár egy kiskapu van, hiszen Timike most éppen így nyilatkoztatott ki a Blikk és a Story tolmácsolásában: a filmügyi kormánybiztos Andy Vajna például rendszeresen meglátogatja majd a feleségét, és Timi is igyekszik minél gyakrabban hazautazni.

Szerencsére a bérlendő Los Angeles-i pecóban van fürdőmedence, meg tágas nappali, így a gyermekáldás sokunk által ismert műveleti sorának nekidurálhatják magukat földön, vízen, levegőben egyaránt…

Már csak annyi: ki a f.szt érdekel mindez és mit érdekeljen minket, hogy ez a fánkos Gizi éppen amerikai állampolgárságot akar?

Ez a poszt semmi mást nem akar, csak azt, hogy legalább fésüljék össze ezek a celebecskék (meg az őket működtetők és belőlük élők) önmaguk kommunikációját, mondjuk, legalább 2 hónapos intervallumban.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33934/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?