Blogolj!

A dunakeszi MSZP szivatná a választókat – fotó


Pár nappal ezelőtt hatalmas szenzációként tálalta az MSZP dunakeszi szervezete azt a hírt miszerint a Fidesz-KDNP Tuzson Bence helyett Rétvári Bencét indítja abban a választókerületben, amelyben a város is található. Hamar kiderült azonban, hogy a helyi szociknak szövegértési nehézségei vannak, mivel a hírek szerint Rétvári a váci körzetben indulhat és nem a dunakesziben. Persze a Fideszben még nincsen döntés arról, hogy ki, hol indul 2018-ban, mivel a párt érintett testületei erről majd csak hónapok múlva döntenek. 

A helyi MSZP bakizását többen szóvá is tették, hogy ha lehet tüntessék el a hírt a Facebook-oldalukról, mivel egyszerűen nem igaz. Fári János, a jogerősen elítélt dunakeszi MSZP-vezér azonban nem tágított, és szerinte biztosan leváltják majd Tuzsont, és nekik lesz igazuk, mert biztos helyről hallották ezt. Egy választópolgár ezután ismét szóvá tette a tévedést, de most adjuk át a szót az MSZP Dunakeszi Facebook-oldalának:

A beszélgetés önmagáért beszél. Nem kell nagy képzelőerő, hogy lássuk milyen kormányzásra és viselkedésre számíthatnánk ezektől az uraktól, ha 2018-ban ismét a kormányrúdhoz kerülnének. Nem tisztem, és nem is akarom Horn Gyulát, vagy Kovács Lászlót megvédeni, de ha az ő idejükben lett volna Facebook, akkor szinte kizárt, hogy bármilyen éles kritikára ilyen faragatlan bunkó módon reagáltak volna, vagy a munkatársukat ilyen bejegyzések közzétételére kérték volna.

Ami még szörnyűbb az egészben, hogy ezt a verbális ámokfutást egy nagyvárosi, Budapest melletti település alapszervezete hajtja végre, ahol többek között messze átlagon fölüli a diplomával rendelkezők aránya. Nagy kérdés, hogy ezzel a stíluselemmel hány százalékuk sikerül majd meggyőzni arról, hogy az ország problémáira egyedül az MSZP jelenti a megoldást. Ami világosan látszik, hogy meglehetősen rövid a kispad a szociknál, hogy már Pest megyébe is csak fári jánosok jutnak.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33872/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?