Blogolj!

Délmagyar: sötétség a napfény városában


Óriási felfedezést tett a Délmagyar nevű regionális, független napilap: a szegedi központtal megjelenő újság megtalálta azt az éttermet, ahol Orbán Viktor evett, amikor a napfény városában járt. Mondjuk nem volt nehéz dolguk, mert Papós Zoltán, a Fehértói Halászcsárda értékesítési vezetője feltöltötte a közösségi oldalra a miniszterelnökkel készült közös képet. 

A Délmagyar szerint

Rövid időn belül felháborodott hozzászólások tömegét váltotta ki egy hete a Facebookra feltöltött fotó…

A cikk címe amúgy: Torkukon akadt a kormányfő ebédje a Fehértóiban

Ez mondjuk értelmezhetetlen. Mert ugye a kormányfő ebédje, csak a kormányfő torkán akadhatott volna, de nem akadt, legalábbis erről még az elfogulatlan, független Délmagyar is beszámolt volna. Ellenben ilyen nem fordult elő, de térjünk vissza a felháborodott hozzászólások tömegéhez. Mondom a TÖMEGÉHEZ!

Rögzítsük a tényt, amely szerint a vendéglő oldalát összesen 7154-en kedvelték eddig. Az említett képhez, tokkal-vonóval van nagyjából 70 hozzászólás, vagyis a lájkolók mintegy egy – azaz 1 – százaléka mondott vélemény a fotó kapcsán az étteremről, a szolgáltatásról és nyilván a miniszterelnökről is. Azért ez nem ez a nagy tömeg. 

Egy hozzászóláson viszont harsányan felnevettem: 

Szeged híres városa nem hívta meg a Miniszterelnök Urat ebédre? Ha ezt tudtam volna, én meghívtam volna!! (Egy röszkei nyugdíjas.)

Ez persze már a cikk megjelenését követően került a kép alá, mert ha korábban írta volna a szerzője, akkor nyilván a Délmagyar is lehozta volna a cikket, mondjuk azzal a címmel, hogy: Nem akadt torkukon a miniszterelnök ebédje a városházán – mert nem kapott!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33746/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
El 2017-02-08 18:51:24
Elég egy furcsa történet. Papós Úr előszeretettel oszt meg "Orbán lapjáról kitiltottak társasága" facebook csoport mocskolódásait, azután meg azt nyilatkozzák a főnökével együtt, hogy nem politizálnak. Mentik a mundér becsületét. Egyébként meg a Kiskőrössy halászcsárdában sokkal jobb a halászlé. Szegediek nem is járnak ide csak külföldiek meg a szerencsétlen pestiek.
Válaszolok
Borbála 2017-02-08 16:58:25
A Délmagyar már megérett a "felújításra". Ugyanis ezt még mindig a komcsi időszak stílusa és annak mondanivalója jellemzi! SÖTÉTSÉG van ott! Ezért nem csoda, hogy ott csakis az mszp nyer, a sok bev
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?