Blogolj!

Beérett a zuglói keresztényellenesség


Derült égből a villámcsapásként érte a zuglóiakat a hír, miszerint a kerületben mecsetet építenek a magyarországi muszlimok. A hős ligetvédő Karácsony Gergely vezette önkormányzat természetesen semmit sem tudott a dologról, de kijelentették, hogy semmit sem tehetnek az ügyben, mivel nem önkormányzati, hanem magánterületen létesítik majd a vallási intézményt.

Nem meglepő, hogy a hazai muszlimok a XIV. kerületet választották a mecsetépítésre. Egyrészt Ásotthalmon nehéz dolguk lett volna, ahol a Jobbik központi irányelvével is dacolva Toroczkai László betiltotta a hasonló építmények létesítését, másrészt a zuglói zöld-liberális vezetés már sokszor tanújelét adta, hogy szívesen teret enged mindenféle iszlamizmusnak.

A 2015-ös menekültválság csúcspontján a zuglói önkormányzat volt az első, aki átmenetileg szívesen befogadta volna a Keleti pályaudvar környékén tanyázó bevándorlókat. Később olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint a kerületben kedvezményesen juthatnak lakáshoz a migránsok, amit később ímmel-ámmal cáfoltak. Persze a vidékről érkezőknek továbbra is horribilis árakat kell fizetniük az albérletekért, amihez semmilyen segítséget nem kapnak az önkormányzattól.

Zuglóban a 2014-es kampányban a baloldali-zöld erők egyik legnagyobb problémája az volt a Papcsák Ferenc vezette testülettel, hogy miért újították föl a Bosnyák téri katolikus templomot, mivel azt az összeget sokkal fontosabb dolgokra is lehetett volna költeni. Természetesen hatalomra kerülve nem is áldoztak olyan jelentéktelen dolgokra, mint a templomok felújítása. Nagyobb baj, hogy másra sem, bár a párbeszédes haveroknak bőven jutott hivatali stallum. 

Az elmúlt évek folyamatait látva tehát semmi meglepő nincsen abban, hogy a hazai muszlimok a Városliget megújítása ellen foggal-körömmel küzdő önkormányzat égisze alá költöztek. Persze ebben a kérdésben nem lesz népszavazás, a környéken élőket senki sem kérdezi meg. Nemsokára pedig Martin Schulz nemcsak a szegedi haladó-baloldali vezetést fogja a keblére ölelni, hanem a Karácsony Gergelyéknek is üdvözlő sorokat küld majd. Csak nehogy a szép levél mellé több ezer migránst is átküldjön.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33643/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Jozsef 2017-02-06 12:35:51
Nos egyszerű a megoldás.Sertésfejet kell venni párat majd az éj leple alatt feldíszíteni a mecsetet.Másnap megnézni mekkora öröm lesz a mecset előtt.Lehet még sört is bontanak a sertéshús mellé .
Válaszolok
Erzsi 2017-02-04 16:41:41
Elég szomorú!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?