Blogolj!

A volt LMP-s Márton úgy döntött, hogy Bianka lesz


Ilyen volt...

És akkor Vay Mártonból Vay Bianka lett.

Ez ugye konkrétan lehetetlen, a szó biológiai és fizikai értelmében. Már legalábbis így hipp-hopp. De ne szaladjunk ennyire előre, először is nézzük meg, hogy ki is az a Vay Márton. Vagy ki volt.

LMP-s politikus – de ez még a kisebb baj. Illetve ez nem is az. A legnagyobb keresőoldalra beírva a férfi nevét egymás után dobja fel a találatokat a Greenpeaceről – kellene már ültetni egy fát, egy bokrot, na jó legalább egy virágot, az úgy hasznos lenne –, az Ökotársról, vagy úgy általában a zöldekről, vagyis az igazi hisztis, kamu szervezetekről.

Ezekben formálódott Vay Márton a "férfi" jelleme – vagy éppen férfijelleme –, akiről annyit érdemes talán még tudni, hogy a sors valami furcsa tréfát űzött vele és október 23-án született. 

Miközben Vay Márton formálódott a mozgalmakban elkezdte közírói munkásságát is. Jegyzett például egy cikket arról, hogy miért jó, ha egy nyilvános WC koedukált. Lényeges kérdés ám ez!

Ilyen lett

No, de aztán ahogy az ilyen, irgalmatlanul fontos kérdéseket feszegető politikusokkal lenni szokott meg is csömörlött a közélettől. Fogta magát és a feleségével lelépett Berlinbe. Az is a történtelem furcsa tréfája, hogy épp a migránshullámmal ment el a német fővárosba, de azt legalább tudtuk, hogy a Willkommenskultur mindenkire vonatkozik.

Teltek a berlini hétköznapok, mígnem egy kiváló német boltban Vay Márton kiszúrt egy csinos női ruhát, majd hosszas töprengés után meg is vette. No nem a nejének, hanem magának és itt el is dőlt a sorsa.

Nő lett.

Illetve ő azt mondja, hogy az lett. Önmagában az marha kevés, hogy Vay Mártonból Vay Bianka lett. Ez nem névkérdés. És még csak nem is ruha.

Meg ilyen (Fotók: velvet.hu)

Persze az önmagában semmit sem ér, ha az ember otthon, a nappaliban lesz férfiból nő, annál sokkal több kell, ezt el kell mondani sok helyen. Erre mindjárt kapható a velvet, hiszen ott minden megjelenhet. Fel is ültek erre a hullámra és jó hosszú interjút készítettek Vay Mártonnal – nekem akkor sem lesz Bianka, ha a D-kosárral riogatja majd a Friedrichtrassen a járókelőket. Aki mindjárt oda is csapott egyet (volt) hazájának, mondván, hogy Budapesten közömbösek az emberek a transzneműekkel.

El kell keserítsük Mártont, nem azok. Az egyik fele pont tesz rá magasról, hogy van olyan, aki abban a képzetben él, hogy ő férfi volt, de útközben nő lett. A másik felének meg kinyílik a bicska a zsebében, ha ilyet lát. Szó sincs közönyről.

Vay Márton korábban a következőket nyilatkozta:

De nekem ez a hazám és vissza akarok jönni. Ezért nagyon fontos, hogy legyenek olyan emberek, akik elég függetlenek, elég erősek ahhoz, hogy tudják fékezni ezt a rendszert. 

atlatszo.hu

Egyrészt nem kell, maradjon ott ahol van és érezze jól magát. Másrészt, ha a rendszer megfékezéséről van szó, akkor Vay Mártonnak ne legyenek illúziói. Sem a Jobbik, sem a baloldal nem kér belőle és a fajtájából. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33216/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Varga 2017-01-19 12:44:40
Ez az egyed, nem csak genetikai problémás, hanem agyilag is problémás
... persze már csak ilyenek lesznek baloldaliak
Válaszolok
Laci 2017-01-18 13:23:57
Sajnos ez az ember is génhibás,vagyis orvosilag beteg!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?