Blogolj!

A csepeli DK-s képviselő beleszeretett a Jobbikba


A vér nem válik vízzé: úgy tűnik Csepel vörös része vezetné a harcot. Már abban az értelemben, hogy a Demokratikus Koalíció szívesen kötne választási megállapodást a Jobbikkal – számol be minderről a csepel.info oldal. 

Mindezt persze nem csak úgy kitalálták az oldal szerkesztői. Horváth Gyula a kerületi DK 2014-ben erőset bukó polgármester-jelöltje posztolt ezzel kapcsolatban a Facebook oldalán egy hosszabb bejegyzést, amiben több érdekeset is ír. Például azt, hogy a baloldal egyedül nem képes leváltani a kormányt (jó reggelt!!!), ellenben ha összefog a Jobbikkal, akkor bármi lehet. Sőt még annak az ellenkezője is...

A főváros XXI. kerületében amúgy nem először borul egymás nyakába a két szélsőség, mert volt már olyan kezdeményezés, amelynek egyszerre állt a támogatói közé Gyurcsány és Vona pártja. Emlékezetes, hogy korábban a két pártocska kéz a kézben igyekezett meggátolni egy csepeli beruházást, ami 200 családnak teremt munkahelyet és a vállalkozás emellett 500 millió forintos település-fejlesztési hozzájárulsát is fizet az önkormányzatnak – ez sem kell a DK-Jobbik koalíciónak. 

No, de most nem egy ilyen közös akcióról van szó, hanem arról, hogy a DK szerint korábban nácinak, fasisztának, kirekesztőnek, antiszemitánka tartott Jobbik, ma már egy megszelídült, sőt a demokratikus értékek felé fordult. 

Nem olyan régen Heller Ágnes, liberális gondolkodó (az hát...) is homlokon csókolta Vona Gábort és ezzel együtt elkezdett bábáskodni a baloldal és a szélsőjobb frigye felett, mert szerinte a hatalom csak akkor szerezhető meg, ha nagy lesz az összefogás. 

Értik!? A hatalom. Semmi más nem számít. Se felnőtt, se gyerek, se elvek. Csak a hatalom. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33063/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?