Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Nem az oroszok hekkeltek a Wikileaksnek


London lehet az amerikai „kampányhekkelés” központi városa. Ugyanis a brit fővárosban adott Julian Assange exkluzív interjút a Fox televíziónak, amiben tagadta, hogy az amerikai elnökválasztási kampányban a Wikileaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok orosz kormányzati szervektől származnának. 1000 százalékig biztos abban, hogy NEM az oroszok hekkelték meg a demokrata emaileket.

Mindez ebben a TIME-cikkben is olvasható. A dolog előzménye, hogy a Wikileaks a tavalyi elnökválasztási kampány idején több mint ötvenezer elektronikus levelet hozott nyilvánosságra, amelyekben a Demokrata Párt különböző szervezeteitől loptak el, majd szivárogtattak ki. Ebben bizony voltak igencsak érzékeny tartalmú emailek is, amelyek tuti. hogy Hillary Clinton kampányának. A bukott jelölt – Obama elnökhöz hasonlóan – természetesen azonnal az oroszokat okolta, szerinte(ük) a Kreml avatkozott be az amerikai belpolitikába.

Na, most Assange beintett nekik.

Pedig. Pedig korábban az amerikai belügyminisztérium és az amerikai hírszerzést összefogó Nemzeti Hírszerzési Igazgatóság még közös közleményt is kiadott arról – kéz a kézben több különböző, és persze névtelen hírszerzési és kiberbiztonsági forrással –, hogy az orosz kormány áll a hekkelések mögött.

A Wikileaks alapítójának – az MTI szemléje szerint – erről is sarkos véleménye van. Assange bírálta az amerikai hatóságokat, amiért az oroszokat teszik felelőssé a kíbertámadásokért, kritizálta az amerikai sajtómunkásokat, akik szerinte a kampányban, a kiszivárogtatott e-mailekről szóló híradásokkal és elfogult elemzésekkel „etikai korrupcióról” tettek tanúbizonyságot, és éles bírálatokat fogalmazott meg a demokrata politikusokról is, akik szerinte pusztán „bután manővereztek”, amikor azért bírálták őt és honlapját, mert adatokat és dokumentumokat hozott nyilvánosságra.

Most légy okos, Domokos! 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32960/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?