Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Molnár és Kunhalmi: szoci összevisszaság

József

Kunhalmi Ágnes fergeteges magánszámáról – és feltételezett ittasságáról – ebben a cikkünkben már megemlékeztünk.

Az oktatáspolitika önmaga által felkent szocialista nagyasszonya mindezt azzal söpörte szőnyeg alá, hogy a közmédia kényszeres, a kormánypropagandának görcsösen megfelelni akaró erőlködése késztette kacagásra. Most lépjünk azon elegánsan túl, hogy erre a szánalmas magyarázkodásra miért kellett 3 napot várni, meg azon is, hogy Kunhalmi már a sajtótájékoztató megkezdésekor (kérdések nélkül) is vihogott, majd „monológja” közben is – amikor még azt sem tudta, hogy lesznek-e kérdések, és ha igen, akkor azok mik lesznek.

Hazugságát saját pártelnöke leplezte le ma reggel a Kossuth rádióban, amikor is arról beszélt, hogy Kunhalmi Ágnesnek, a szocialisták országgyűlési képviselőjének és fővárosi elnökének „nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni. Ez nem pártügy, hanem ez az ő személyes dolga, végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni”.

Szóval: nagy a káosz a szociknál.

Molnár Gyula vagy nem olvasta Kunhalmi szánalmasan magyarázkodó, kései közleményét, vagy direkt cáfolta és meghazudtolta azt.

Egyik sem jó startpozíció a jövő évi választások előtt…

 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32927/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?