Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Gyurcsányt kaserolja a Magyar Nemzet


Ha eddig még bárkiben bármi kétely lett volna A Simicska Lajos-féle médiabirodalom 180 fokos fordulata kapcsán – Bodacz Balázs, Tarr Péter ezt cáfoló, a „szakmaiságot” hangoztató nyilatkozatai ellenére – annak végső meggyőzésére álljon itt a mai Magyar Nemzet 3. oldala, amelyben egészen elképesztő módon, csontig benyalnak Gyurcsány Ferencnek, amely évekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt.

Fletó a Kanári-szigeteken töltötte a karácsonyt családjával (és ez kit érdekel?) – áll a Bors cikkében, ami a műfajt tekintve (bulvár) nem is akkora probléma. De! Hogy a Pethő Sándor  alapította Magyar Nemzet ezt a sztorit átvegye és kiemelt politikai oldalán hozza, nos, az felfoghatatlan. Ilyeneket tudhatunk meg: „Az idősebb gyerekek már mind a saját útjukat járják, de sikerült megszervezni, hogy az egész család együtt legyen egy hétre, és eljött Klára édesanyja is – mondta Gyurcsány”.

Nos, az a bizonyos anyós nem más, mint Apró Piroska, Apró Antal lánya, a máig tisztázatlan körülmények között elhalálozott Peter Dobrev bolgár kém felesége, a Horn-kormány funkcionáriusa és Medgyessy Péter közeli ismerőse.

Ezt nem írja a Nemzet.

Viszont a „lassan kétévessé cseperedő”, sok foglalkozást igénylő Gyurcsány Marcikáról megtudhatjuk, hogy 20 perces turnusokra osztotta a családot, így vele is foglalkoztak és pihentek is.

Nagyszerű!

Mondjuk a Story magazinban egy-két „így főz Feri fürdőgatyában” és „Klárika is bátran napozott, mert nincs narancsbőre” fotóval és képaláírással.

Eddig azt hittem, a Magyar Nemzet szerkesztőinek ilyen nem fér bele. Tévedtem. Át kell értékelnem mindazt, amit a „szakmaiságról” eddig gondoltam. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32919/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?